- 2019 er et flott år | Den siste bookmaker

– 2019 er et flott år

2019 går inn i historiebøkene som nok et rekordår for bookmakerne.

– 2019 vil huskes som et flott år. Vi har selvsagt satt alt av rekorder. Omsetning, NGR, aktive kunder og dessuten blitt kåret til Norges beste bookmaker for andre år på rad. Det har ingen klart før og det gjør oss ekstremt stolte. Vi lover å fortsette med #sjekkoddsen i 2020 også, sier Mikael Mellqvist.

Norges beste bookmaker skal også være det mest transparente spillselskapet i verden, så hva sier veksten.

– Over 40% i aktive kunder og det beste er at rundt 17-18 prosent av vår kundebase i Norge er aktive hver måned. Det er unike tall i spillbransjen og gjør oss glade. Veldig mange forblir lojale og elsker lokale konsept samt høyest odds, forklarer Mikael Mellqvist.
2019 er nok et år med stor reiseaktivitet for Thomas, Mikael og Rolf.

– Vi startet året med FA Cup og så Gillingham slå ut Cardiff i januar og fortsatte med nye Konger av England og slottopphold rett utenfor Newcastle med kamp på en av de mest livlige stadionene i England. Vi hadde vinnere i Las Vegas i mars og ny kundereise til Manchester og Champions League-møte mot Barcelona i april. Her fikk faktisk en av våre kunder spise frokost på nabobordet til Lionel Messi, sier Mikael Mellqvist og tar en pust i bakken.

– Vi har hatt VIP-box i Stockholm tre ganger i år og hatt kunder på Sverige-Norge, Tampa Bay-Buffalo og tribute til Avicii. Vi hadde en høsttur til Las Vegas der kundene fikk treffe Cornelis Elander og gjøre masse – masse moro. Året ble avsluttet på strålende vis med 40 vinnere til Southampton. Det skjer noe hver måned, sier Mikael Mellqvist.

den siste bookmaker
JULESTEMNING: Bookmakerne Rolf og Mikael har allerede fått masse julestemning med besøk til Liverpool og Southampton i førjulstiden. Ray Clemence tok seg dit til en prat med bookmakerne og vinnere på tur.

Det betyr at nye morsomme aktiviteter kommer allerede i januar.

– Det er jo EM i håndball da samt 3. runde i FA Cupen. Vi skal gjøre en unik Championshipreise og masse- masse annet. Det er jo et gigantisk sportsår i vente med aktiviteter over hele Europa samt Asia blant annet, sier bookmaker-Mikael og avslutter med:

– Januarvinduet sies å være det vanskelige å forsterke i, men det gjelder ikke i spillverden. Vi kommer snart presentere to nye signeringer til Norges beste bookmaker og med de ombord så ser 2020 virkelig lovende ut. Takk til alle som følger oss. Den interessen og engasjementet mange viser til Den siste bookmaker er utrolig gøy og det er bare å sende en PM om man har noen ønsker eller feedback på noe.

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP  episode 6

Coolbet Opens første utgave  episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker  episode 8

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie – episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky»  episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas  episode 11

«En kvart million kroner står på spill, stemningen er til å ta og føle på»  episode 12

Bookmaker-Anders om Poker-NM i Dublin; Det har vært en helt utrolig uke  episode 13

Thomas (23) måtte le av limo-sjåførens Las Vegas-hyllest, men så …  episode 14

Startet tippelag for å realisere guttedrømmen – så skjedde det utrolige! – episode 15

Utmerkelsen «alle» jakter – men som bare én kan vinne – episode 16

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER