Når ny milepæl: 50 000 norske kunder! - densistebookmaker

Når ny milepæl: 50 000 norske kunder!

Bookmakerne har hjemmekarantene. I en tid der triste nyheter dominerer verdensbildet, kan gjengen i Tallinn glede seg over milepælen 50 000 norske kunder.
I skrivende stund mangler kun noen hundre til det magiske tallet. 50 000-grensen blir etter alle tegn passert denne uken.
– Det er veldig hyggelig, og det som er vel så hyggelig er at vi har en utrolig lojal kundegruppe.
De tre siste månedene har alle hatt over 9000 aktive nordmenn. Det betyr at vi allerede etter drøye tre år er en av de største aktørene i Norge, jubler bookmaker-Mikael Mellquist og tror at åpenheten, verdens beste odds og dialogen de har med kundene er nøkkelen til suksess.
Dette er Norges beste bookmaker i bilder og lyd

Store forandringer

Alle industrier og samfunn merker store forandringer på grunn av Koronaviruset. Bookmakerne i Tallinn tar også sine forhåndsregler.
– Tallinnkontoret er stengt ned og det er hjemmekontor som gjelder for alle, forteller Mikael Mellquist – som selv kommer fra ferie på Hawaii og nå har to ukers karantene hjemme på østlandet.
– Men ellers er vi en industri som ikke rammes hardest. All vår business er jo online, og internett fungerer som vanlig. Det er færre sportsarrangement og oddsutvalget er ikke like gigantisk som vanlig, men vi har hele oddsapparatet i sving fortsatt og de som har ønsker om odds på ting som normalt ikke er på oddslistene, må gjerne ta kontakt. Men husk at spill primært skal være underholdende og ikke løse eventuelle problemer. Spill ansvarsfullt og i trygge former, sier Mikael Mellquist.

I forhold til dokumentarserien Den siste bookmaker så blir det beklageligvis noen endringer.
– Her blir planene helt kastet om. Poker-NM er kansellert, Coolbet Open er avlyst og vi skulle også ha grupper til Formel 1 i Monaco, Las Vegas og det store fotballmesterskapet i sommer. Nå blir alle disse utsatt og det er ikke mulig å filme nye episoder slik situasjonen er, men vi lover at så snart verden er “normal” igjen så kommer det flere nye episoder med innblikk i hverdagen i selskapet som to år på rad er kåret til Norges beste, forklarer sportsbookansvarlig Thomas Måleng og legger til:
– Regjeringens tiltak er veldig fornuftige med reisestopp og andre grep for å begrense smitten.

Les mer: -Forsøk aldri å vinne tilbake tapte penger

50 000 norske kunder

Bookmakerne merker ellers bra trafikk om dagen og faktisk har ikke tallene over nye kunder sett bedre ut noen gang.
– Det er vår lokale profil de liker og spesielt dette med lokale pokerturneringer har tatt helt av. Det er veldig hyggelig, sier pokeransvarlig Svein Olav Eidseter.

Med den farten på nyregistringer som oppleves så rundes 50 000 norske kunder lørdag eller søndag denne uken.
– Det blir selvsagt en overraskelse til kunde nummer 50 000, men vi elsker kampanjer som inkluderer de mest lojale – så dette skal alle sammen få delta i, lover Mikael Mellquist.

Nye rekorder
Nye kunder-rekord, aktive kunder rekord og selvsagt også ny rekord i antall deltagere i Kommunepoker er de positive nyhetene i 2020.
– NM i Flaks har også satt rekord som den kampanjen med flest norske deltagere noensinne. Det er vi stolte av, sier markedssjef Asgeir Kvalvik og lover en rekke kule konsepter de neste ukene.
– De som har ønsker om egne pokerturneringer eller odds på ting i sitt lokalmiljø, må gjerne ta kontakt. Vi er som alltid veldig fleksible, avslutter Asgeir Kvalvik.

 

NYHETER