Anders Karlsen - densistebookmaker
Anders Karlsen

Anders Karlsen

Chief Operational Officer

Jobben er jo egentlig min hobby – jeg elsker sport og poker. Jeg prøver å bli god i golf, men det viser seg at der trengs det terping. Heldigvis er det en sport som man kan gjøre resten av livet om man holder seg frisk. Ellers liker jeg å høre på musikk, se gode filmer, trene og tilbringe tid med venner.

Jeg er COO, som er en internasjonal tittel. På norsk er det vel en blanding av å være produkt- og til dels driftssjef. Jeg jobber også med de fleste avdelinger i selskapet. Jeg følger også opp at vi følger vår profil og strategi, i tillegg til at jeg bruker mye tid på hvilke nye markeder, produkter og hva vi skal utvikle.

 

Hva brenner du mest for å jobbe med?
Jeg har min perfekte posisjon i selskapet. Både når det gjelder kompetanse, men også at jeg kan jobbe tett med alle avdelinger og spesielt produktene.

Hvor tror du Coolbet kommer til å være om 10 år?
Det er viktig å vite at bransjen fortsatt er ung. Coolbet med spisskompetanse over hele linja, i tillegg til at vi eier vår egen plattform, software og kunder, har en unik mulighet til å bli en gigant. Dette er faktisk noe mange av våre konkurrenter mangler. Ved å eie plattformen, så kan vi også gjøre ting som er omtrent umulig å gjøre for de som er avhengig av tredeparter.

Vi har en flat organisasjon, og alle ansatte har enten investert selv eller sitter på gode opsjoner. Vi mener det er viktig for og lykkes og for å holde motivasjonen.

Vi har også eiere som forstår at vi tenker langsiktig. Det er viktig for at vi kan utvikle oss slik vi vil. Det er litt kult å tenke på at vi har gjort absolutte minimale forandringer fra de planene og strategiene vi satt 1 år før vi lanserte (over 3 år siden).

Vi vant også Årets Bookmaker test av Tips i april. Etter kun to år i bransjen slår vi allerede etablerte selskaper. Men, vi er fullstendig klar over at bransjen går fremover, og at vi må fokusere på morgendagen hver eneste dag for å holde posisjonen vår. Det må til for å bli vårt mål om å bli en gigant.

Hva er det meste du vunnet på sportsveddemål?
Jeg spilte faktisk med høyere innsatser før. Da vant jeg ganske mye på poker, og man ble litt blind av pengene. Poker er blitt mye vanskeligere de siste årene, og man har heller ikke nok tid til å fokusere på den spillinga. Innsatsene, og dermed gevinstene er blitt lavere.

Hva synes du er artigst å spille på?
Jeg prøver å spille der jeg kan få høyest odds, men det blir nok for mange underholdningsspill til at jeg kan kalle meg en vinnende spiller. Ser jeg en fotballkamp, så blir det ofte satt noen spill på den kampen også. Det blir jo litt mer spennende da. Det er jo underholdning! Hva jeg spiller på varierer, alt fra 1×2, til handicap til antall kort/cornere.

BOOKMAKER TEAM

Eirik Thorvaldsen

Poker Manager Norway

Jan Svendsen

Chief Executive Manager

Mikael Mellqvist

Senior Brand Manager

Yannick Svendsen

Chief Financial Officer

Stian Skandsen

Marketing Consultant

Geir Rødningsby

Team Leader Customer Support

Merethe Krohn

Poker & Event Manager

Ervin Järvlepp

Chief Marketing Officer

Viktor Tamm

Head of Services