Kommunepoker 2019: Sikker på å gjøre Møre og Romsdal til sitt pokerrike

Arild er overbevist om at han gjør Møre og Romsdal til sitt pokerrike – igjen

Det finnes en uendelig rekke tinder med en unik kombinasjon av fjord og fjell i Møre og Romsdal. Men hvem blir sittende på de forskjellige kommunetoppene – og ikke minst krones som fylkesmester – når Coolbet inviterer til Kommunepoker 2019!?

Kommunepoker er poker til folket, og tar denne uken veien til Møre og Romsdal. Konseptet som engasjerer kortspillere i alle aldre, på tvers av samfunnslag hos begge kjønn.

Mange har kjørt Trollstigen, nytt utsikten fra Atlanterhavsveien og latt seg begeistre av Geiranger. Møre og Romsdal har imidlertid så mye mer å by på, blant annet pokerinteresse.

Den finner du i lille Stordal med godt under 1 000 innbyggere så vel som i majestetiske Ålesund med over 40 ganger så mye folk.

Selvsikker Kommunepoker 2018-vinner

I 2018 kvalifiserte Arild Torgersen seg til Norgesfinalen i Tallinn. Dette etter først å ha blitt utnevnt til Voldas dyktigste pokerspiller, før han også hentet hjem Kommunepokers fylkesfinaletittel i Møre og Romsdal.

– Jeg hadde en klar strategi om å gå ut hardt, da jeg forventet at majoriteten kom til å være konservativ i starten. Det måtte korrigeres umiddelbart, uttalte Mester-Arild i lys av å ha vært den sterkeste i fylkets finalefelt.

Bare noen dager før årets kommunepoker drar i gang, møter vi en selvsikker, regjerende pokerkonge i det vakre og sammensatte fylket.

– Du vil slå meg i Kommunepoker 2019? Glem det, det skjer ikke. Bare prøv, sier Arild.

Så til deg som ser dette: Hva venter du på?

Praktisk informasjon

Foran sesong 2 er det noen få endringer i Kommunepoker-konseptet. Alle kommunepoker turneringene spilles søndager og koster 100 kroner. Fylkesfinalene er kun for de kvalifiserte spillerne og koster ingenting. Alle fylkesfinalister vinner en Coolbet Open-pakke verdt 12.000 kroner.

Norgesfinalen vil finne sted under Coolbet Open i november, og er kun for fylkesfinalevinnerne. Vinneren her får en sponsorpakke fra Coolbet verdt 25.000 kroner.

Satellitter hver onsdag kl. 20.00 koster 1 euro med «unlimited rebuy» første timen og 5 garanterte billetter til valgfritt kommunemesterskap.

Her finner du mer info om turneringen.

Se den mer av «Den siste bookmaker»:

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP – episode 6

Coolbet Opens første utgave – episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker -episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie – episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» – episode 10

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER