Ble igjen kåret til årets bookmaker på mobil - densistebookmaker

Ble igjen kåret til årets bookmaker på mobil

En samlet internasjonal spillbransje hedret den siste bookmaker for kåringen som årets bookmaker på mobil for andre år i rad mandag kveld i London.

Spillselskapet Coolbet var nominert i hele tre kategorier under det prestisjetunge International Gaming Awaeds(IGA) i London. På fasjonable Savoy Hotel i hjertet av verdensbyen, ble den siste bookmaker ropt opp som vinner av kåringen «Mobile Sports Product of the Year»

Det er samme oppmerksomhet som bookmakerne fikk under fjorårets IGA, og ansett som en av de mest prestisjefulle kåringene under hele prisutdelingen. Der store deler av den internasjonale iGaming-bransjen var representert.

– Vi er veldig glade for å vinne enda en gjev pris. Det at vi vinner beste sportsprodukt på mobil to år i rad er fantastisk.
Vi ser en klar trend at de kundene som oppdager Coolbet og alle våre markedsledende odds og fantastiske mobilprodukt, de blir værende. Vi har en utrolig lojal kundebase, som absolutt har hjulpet oss frem til masse priser og en stor vekst. Det lover veldig bra for 2020, sier CEO Anders Karlsen – som tok imot premien sammen med CFO Yannick Svendsen.

Den daglige lederen og resten av spillselskapet har fått en flott start på 2020.
– Januar er en rekordmåned på mange måter med et veldig fint resultat. Februar kunne ikke startet bedre enn å vinne enda en stor premie. Vi er stolte av kåringen og anerkjennelsen, sier CEO Anders Karlsen hos bookmakerne videre.

Prisdrysset fortsetter

Den siste bookmaker har vært på lufta siden 2016. På knappe 3,5 år online har den hederlige omtalen og pris-tildelingene kommet tett for bookmakerne i Tallinn.

I 2017 ble den siste bookmaker kåret til årets oppstarter under IGA. På samme ball-gale engelske øy kunne bookmakerne i 2019 entre podiet for å ta i mot spillbransjens hyllest og det synlige beviset på å være beste bookmaker på mobil.

I 2018 og 2019 toppet bookmakerne det anerkjente tippe- og fotballmagasinet Tips sin grundige årlige bookmaker-kåring med alle spilltilbydere for det norske markedet involvert.

Prisdrysset fortsatte i London mandag kveld, der bookmakerne på nytt var best i bransjen på mobil. En spillplattform stort sett alle nordmenn daglig går rundt med i bukselommen.

-Vi har brukt mye ressurser på vår plattform og brukervennligheten. Vår mobilomsetning øker måned for måned, så det er klart at mobil er det viktigste mediumet å spille på. Skal man ha suksess, må man også være i front på mobilutviklingen. Det er nok ikke lenge til at folk flest kun har mobil og nettbrett, sier bookmaker-CEO Karlsen.

Oftest best odds i markedet og god tilgjengelighet på mobile plattformer var suksess-oppskriften for andre år i rad. Videoslots, BBIN, FSB, KamaGamesDigitainLeoVegas, Kindred Groups og PlayOJO var også nominert i konkurransen om den ettertraktede premien.  

Les mer: Starter 2020 med ny norsk poker-rekord

Bookmaker nummer 1 på poker

Kommunepoker er et lavterskel-konsept som har tatt det norske pokerelskede folk med storm. I sine to første sesonger har Kommunepoker markert seg som Norges største pokerturnering. Knappe 5 fylker inne i sin tredje sesong er kursen mot ny Norgesrekord staket ut.

I tillegg er bookmakerne stolt sponsor av Norgesmesterskapet i Dublin, og har nylig vært med å arrangere online-NM med kåring av ferske norske mestere. Her er en stor satsing på poker.

Bare i januar var massive 2 724 unike norske pokerspillere innom bookmakerne.

Dermed var det kanskje ingen overraskelse at bookmakerne var nominert i kategorien online pokeroperator of the year. Sammen med noen av bransjens virkelige anerkjente tungvektere på onlinepoker gjennom to ti-år.

Bookmakerne var også nominert i den ettertraktende kategorien Mobile sports product of the year.

-I en tid hvor få aktører satser på poker gjør vi motsatt. Kommunepoker er norges største turnering. Coolbet Open er en av Europas større turnerings-festivaler, og vi er også en av få sponsorer til NM, avslutter CEO Anders Karlsen hos bookmakerne.

NYHETER