Bookmakerne bak tidenes største norske turnering - densistebookmaker

Bookmakerne bak tidenes største norske turnering

Bookmakerne i Tallinn samlet massive 1 507 turbospillende nordmenn under online-NM, der den fjerde deltakerrekorden ble sikret.

Søndag plukket bookmakerne i Tallinn ned den rekorden som hang høyest før årets online-NM startet. Massive 1 507 nordmenn kjøpte seg inn i turbo-øvelsen, og gjorde den til tidenes største norske turnering.

-Jeg hadde tippet i overkant av 800, men fryktet da jeg hadde tatt i vel hardt. Guts sin rekord fra 2016 var solid, og vi anså den som vanskeligst å slå, men vi hadde tro på at det kunne gå. Vi har så mange lojale pokerspillende kunder, noe vi har sett under større turneringer vi hadde under fjoråret, sier pokermanager Svein Olav Eidseter.

Les mer: Ser mot nye poker-rekorder i online-NM

Rekord-ras i deltakertall

Bookmakerne i Tallinn er stolt sponsor av online-NM i poker 2021. I fjor ble deltakerrekordene i disiplinene Ladies og PLO skrevet inn med utropstegn etter. Før årets mesterskap var rekordskjema lagt i øvelsene for Seniors og Turbo.

Årets online-NM samlet ikke flere enn rekorden på 188 damer til ladies-øvelsen, og PLO-feltet toppet heller ikke de 554 bookmakerne noterte i fjorårets deltakerrekord.

17.januar spilte 301 nordmenn Senior-øvelsen i bookmakernes pokerklient. Det var det første rekord-raset, mot den tidligere bestenoteringen på 126.

Da siste flopp var lagt i late entry-perioden søndag 7.februar hadde 1 507 nordmenn kjøpt seg inn i pokerspillets formel 1-øvelse. Det var en smadring av den gamle deltakerrekorden på 638.

-Vi setter stor pris på hvor mange lojale kunder vi har, og der ligger hovedårsaken til at vi igjen satte deltakerrekord. Jeg hadde rekordene fra Norges største pokerturnering med 1 393 unike deltakere fra april, og Kommunepoker-konseptet vårt i bakhodet, men dette er en ellevill deltakerrekord vi ikke så komme, sier pokersjefen videre.

Turbo-øvelsen går over i dag 2 med 203 deltakere videre i kamp om NM-tittelen. Her kan det nevnes av bookmakernes egen Davy Wathne er i feltet som jager NM-tittel og tøfler.

Les mer: 2020 – et annerledes rekordår

Bookmakerne med poker-satsing

Bookmakerne i Tallinn la bak seg et 2020, der det var brennhett rundt online-filten i pokerrommet. I en verden alle måtte holde seg hjemme store deler av tiden, kom en ny pokerboom og rekorder på samlebånd.

10 900 unike nordmenn spilte poker hos bookmakerne i Tallinn under korona-året 2020. Massive 2 055 vennepoker-turneringer ble satt opp på forespørsel fra kunder, og sesong 3 av Kommunepoker ble den største av dem alle med 2 785 deltakere.

Poker er et stort satsingsområde for bookmakerne i Tallinn. Venners Venner-konseptet var en reise i rekorder. Kommunepoker tok rekorden som Norges største pokerturnering allerede i sesong 1. Under korona-pandemien var det tid for å klekke ut flere suksesshistorier.

Vennepoker og NM i Yrkespoker er to av de populære poker-nyvinningene under 2020.

Nå ruller sesong 4 av Kommunepoker løs i jakten på en ny norgesrekord, der Nordland er neste fylke ut 15. februar.

-Det er veldig moro om dagen, og det har vært en stadig økende pågang i henvendelsene for å få egne pokerturneringer egentlig helt siden våren i fjor. Vi merket det også i satelittene til online-NM. Det er klart at folk er mer hjemme, og hverdagen er endret for de fleste av oss. Dermed blir onlinefilten den sosiale møteplassen for mange, runder Svein Olav Eidseter av.

Les mer: Davy Wathne blir profil for spillselskap


NYHETER