Bookmakerne i Tallinn signerte breddefotballorakel - densistebookmaker

Bookmakerne i Tallinn signerte breddefotballorakel

Bookmakerne topper en allerede solid satsing på norsk fotball med å signere breddefotballorakelet Jørgen Tjærnås.

Det internasjonale overgangsvinduet stengte 31. januar. Trolig står bookmakerne i Tallinn for en av de største signeringene inn mot norsk fotball.

Jørgen Tjærnås signerte papirene som gjør at Norges fremste breddefotballekspert topper bookmakernes allerede solide mannskap. Spydspissen inn mot norsk fotball, følges av mange på twitterkontoen @jotjar. Matchen med de som har blitt kåret til Norges beste bookmaker tre ganger, trengte han ikke mange sekundene å regne ut var en ferdigscoret lissepasning.

– Jeg er veldig glad for å ha blitt en del av Coolbet! Helt siden starten har man vært annerledes og tøffe, og dermed klart å slå seg bra opp. Etter å ha hatt en fot innafor i bransjen i noen år har jeg blitt imponert av det bookmakerne i Tallinn har levert. At man ønsker å satse bredt, og gi et godt tilbud på norsk fotball, både appelerte til meg, og jeg tror jeg har mye å bidra med til at vi er best når det kommer til norsk fotball, sier Jørgen Tjærnås.

Les mer: Endre ble bookmakernes kunde nummer 80 000

Breddefotballorakelet

35-åringens ankomst, skal alle få merke gjennom verdens lengste sesongoppkjøring og fotballsesongen som banker svakt på døra.

-Vi har mange gode planer som vi jobber med fram mot seriestart! Som oddsspiller selv, har jeg savnet flere spillmuligheter nedover i divisjonene på de mest interessante kampene lenge. Vi skal ta bredden på alvor, og jeg tror Coolbet der fyller et ønske hos flere enn meg, sier bookmakernes breddefotballorakel.

Han har bred bakgrunn både som sportsjournalist i blant annet Tips, Adressa, Aftenposten og NTB, samt fra andre steder i samme bransje som bookmakerne i Tallinn. På flere vis har Jørgen Tjærnås kompensert manglende balltalent med å være den som vet mest om norsk breddefotball.

-Jeg har ingen stor karriere å vise til som fotballspiller, men nå som Oslo har åpnet opp 10. divisjon har jeg store ambisjoner om et comeback på banen der i 2022, røper Tjærnås.

I Tallinn er det selvsagt meget god stemning etter å ha sikret seg den ettertraktende signaturen til breddefotballorakelet.

-Vi er et brand som alltid har satset på norsk fotball, og nå ønsker vi å gjøre den satsingen enda bedre. Ingen i Norge har større kunnskap om norsk fotball, og da særlig nedover i divisjonene enn Jørgen Tjærnås. Vi er veldig fornøyde med å få Jørgen med på laget. Vi er trygge på at både vi og våre spillere skal nyte godt av Jørgens kunnskap fremover, sier bookmaker Daniel Vassbund.

Breddefotballens dna

Interessen for fotball har han utvilsomt etter pappa, ekspertkommentator, og tidligere mangeårig fotballtrener Lars. Siden har det bokstavelig talt bare ballet på seg.
-Interessen for norsk fotball har kommet naturlig siden jeg har løpt rundt i garderober og på treningsfelt helt siden jeg gikk i barnehagen. Interessen for de lavere divisjonene begynte vel egentlig da jeg flyttet til Trondheim for å studere, og oppdaget byen ved å oppsøke fotballkamper på alle mulige nivåer. Så har det etter hvert blitt en blanding av jobb og hobby, forteller Jørgen Tjærnås.

Det krever litt ekstra dedikasjon og iver for å lære seg breddefotballens dna. I antall timer nedlagt arbeide.

-Jeg er usikker på om jeg våger å ta det regnestykket. Det blir en god del tid på å prøve å følge med på treningskamper og overganger om vinteren, men naturlig nok mest tid når ballen ruller og det spilles om poeng. Heldigvis kan jeg også kalle det jobb, slik at jeg slipper litt billigere unna hjemme, smiler bookmakernes januarsignering.

Bookmaker Daniel og kollegaene i Tallinn er også inne i sesongoppkjøringen til norsk breddefotball. Snart sendes lissepasninger på samlebånd mot kundene.

-Vi har noen spennende prosjekter på gang, men det kommer vi tilbake til når norsk fotball endelig ruller i gang igjen til våren, sier bookmaker Daniel hemmelighetsfullt.

Episode 23: Kommunepoker. Sender flere mestere på tur enn noen gang

Koronabremsen

2019-sesongen er den siste “normale” sesongen for de fleste laga i breddefotballen. 2020-sesongen ble avlyst for alle lag under PostNord-ligaen. Sist sesong ble en krampeaktig versjon i høstformat. Hva kan vi forvente av 2022-sesongen?

-I 2021 så vi definitivt at det var stor forskjell i hvor mye mange lag hadde trent. Det ga store utslag. Med full sesong og en nesten full treningsvinter for alle lag, blir det jevnere og mer normalt. Samtidig er det ingen tvil om at så lang tid med nedstengning har gjort det vanskelig for mange klubber. Spesielt på mindre steder. Det å holde motivasjonen oppe har ikke vært enkelt, og noen har merket frafall i spillerstallen. Jeg er vanvittig glad for at vi nå får full sesong. Både for egen del, og ikke minst for alle små og store steder hvor fotballaget spiller en nøkkelrolle i lokalsamfunnet, sier Tjærnås.

Selvsagt har et breddefotballorakel personlige favoritter i dypet av tabellsystemet.
-Årvoll og Hønefoss, selv om det er vondt å innrømme at de er i dybden, vil alltid være lagene som står meg tettest. Så har jeg blitt veldig glad i både Nardo og Fet, ettersom jeg har bodd lenge på begge steder, sier den gifte 2-barnsfaren, som av mange også er kjent som “sønnen til Lars”

Hvilke lag skal vi se opp for i år?

-I 3. divisjon er jeg veldig spent på Bremnes, som rykket opp i fjor. Både fordi kona mi er derfra, men ikke minst fordi trener Geirmund Brendesæter har et spennende lag med flere utlendinger. Inkludert en liten delegasjon brasilianere. Ellers er prosjektet FC Oslo spennende. Med massevis av spillere med erfaring høyere opp, blir det spennende å se om ambisjoner og kvalitet på banen matcher hverandre, avslutter Jørgen Tjærnås.


NYHETER