Bookmakerne satte ny norgesrekord - densistebookmaker

Bookmakerne satte ny norgesrekord

Bookmakerne i Tallinn er blitt nordmenns foretrukne pokerbrand, og noterte en knusende norgesrekord med massive 2 428 deltakere til freeroll-NM søndag.

Bookmakerne er også i 2022 stolt sponsor av Online-NM. Der øvelsene freeroll og main event skal spilles rundt onlinefilten til selskapet som toppet Norges beste bookmaker-kåring i fjor for tredje gang i rad.

Freeroll-NM starter dag 2 i kveld klokken 20, og de 283 gjenlevende stackene spiller ned til en Norgesmester sitter med alle sjetongene foran seg. Det blir en eller annen gang tirsdag. Main event starter søndag 20. februar klokken 20.00.

Rekordskjemaer er pokeress og bookmaker Svein Olav Eidseter blitt god på de siste årene, for rekordene har stått for fall i kø under de seneste Online-NM. I år er målet hårete nok å senke begge deltakerrekordene i både freeroll og main. Bookmakerne er halvveis i norgesrekorder etter en knusing av regjerende rekord, og samtidig all time high i deltakertall uansett pokerdisiplin.

-Den nye norgesrekorden er 2 428 deltakere, mens den gamle var 2 088 fra main event i 2021. I freeroll-NM online var høyeste deltakertall 1 404 fra 2020. Vi satte oss som mål at vi skulle slå deltakerrekordene for både freeroll- og main event, når vi skulle ha de to øvelsene i år. Vi hadde stor tro på at rekorden for freeroll skulle slås, mens main-rekorden anså vi som mye tøffere å straffe. Spesielt siden den ble satt i 2021, da det var store restriksjoner. Nå er vi store optimister, og har troa på at denne rekorden blir slått når main event setter i gang søndag, starter Svein Olav Eidseter.

Les mer: Bookmakerne i Tallinn signerte breddefotballorakel

Pokerbrand nummer 1

Bookmakerne i Tallinn har siden Norge stengte ned 12. mars 2020 tilbudt hjemmesittende nordmenn en rekke pokerkonsept online. Vennepoker ble en reise i rekorder, og Kommunepoker ble allerede i sesong 1 norges største pokerturnering. Summen av alt gjør at mange nordmenn spiller sine hender rundt onlinefilten hos bookmakerne i Tallinn.

-Jeg tror først og fremst at merkevaren NM har bygd seg opp over flere år. Samtidig har Coolbets satsing på lavterskeltilbud, som Kommunepoker og Vennepoker, gjort at vi samler ekstra mange nordmenn til et Norgesmesterskap. Vi satser også på streamerne våre, for å vise fram pokerspillets herlige finesser og sjarm. Gjennom alle tilbud vi har til våre kunder kan vi sette sånne sinnsyke deltakerrekorder, som vi ser under freeroll-NM, sier bookmakernes pokeress Svein Olav Eidseter.

Paralelt med Online-NM ruller Kommunepoker inne i sitt andre fylke i sesong 5. Nytt av året er at alle kommunemestere sendes direkte til Tallinn og Norgesfinalen på bookmakernes regning.

Inn mot dag 2 sitter Martin Nilsen i ledelsen med 1 631 586 chips. Nest størst stack har Roy Arne Svenøy med 1 536 487 chips og på tredje følger Jøran Hagen med 1 345 322 chips. Ellers merker vi oss at streamerne Christian Arstad ligger på 26. plass, og Arne Persgård følger som nummer 35 inne på topp 50-lista

Les mer: Endre ble bookmakernes kunde nummer 80 000

NYHETER