Bookmakernes Premier League-tabelltips - densistebookmaker

Bookmakernes Premier League-tabelltips

Gutta i Tallinn har sett nærmere på Premier League-lagene og satt opp sine tips. Hvem tror du treffer best?

To år på rad er spillselskapet fra Tallinn kåret til Norges beste bookmaker. De skryter dessuten av å være mest transparente/åpne spillselskap.

Lørdag går startskuddet for en ny sesong Premier League, der bookmakernes favorittlag alle får ekstra oppmerksomhet.

Chelsea som sommerens overgangsvinner. Liverpool som regjerende mester. City slapp å bli kastet ut av Champions League, og kan på nytt ta ladegrep mot både tunge signeringer og nye titler. Solskjærs gjenoppbygging av United stilles det også forventninger til.

Les mer: Erfaren bookmaker topper laget i Tallinn

Chelsea, United og Liverpool

De fire tipperne heier på følgende lag.
Nykommer Daniel Vassbund er Chelsea-supporter
Mikael Mellquist og Thomas Måleng heier på Manchester United, mens pokersjefen Svein Olav Eidseter er tilhenger av regjerende Premier League-mester Liverpool.

La oss starte med Daniel Vassbunds tips. Markedssjefen har erfaring som oddssetter og betegner seg selv som en habil oddsspiller. Han setter inn sine blå favoritter fra London på sølvplass. Ellers er topp 4 med samme lag, men litt ulik rekkefølge og to av tre nyopprykkede lag tippes til nedrykk

Mikael Mellquist tror Ole Gunnar Solskjær faller en plass ned fra årets sesong med sitt United, men fortsatt står det til en plass i Champions League.
Ellers samme topp 4 som Daniel. Dog ulik rekkefølge. Det er også samme bunn-3, men ulik rekkefølge.

Thomas Måleng liker ikke bredden hos sitt eget lag og tipper Manchester United utenfor topp 4. Den blå delen av Manchester tar tilbake tronen i tipsene her. Ellers er Arsenal inne blant topp-4. Manchester United først på 5. plass, og både Aston Villa og Brighton tippes ned.

Liverpool har de to siste sesongene stanget hodet opp mot poengrekord-taket på 100 poeng i Premier League. 97 poeng holdt til sølv bak City i 2018/19-sesongen. Sist sesong holdt 99 poeng til overlegent ligamesterskap. 18 poeng foran Manchester City, 33 foran United og Chelsea. Nettopp City har poengrekorden i Premier League med 100 poeng, og de tror Svein Olav Eidseter tar tilbake ligatronen kommende sesong.

Spørsmålet er om det er mulig å hente mer enn 100 av 114 oppnåelige poeng i en steintøff sesong med kamper på alle kanter og bauger for topp4-lagene?

Les mer: #Sjekkoddsen – det lønner seg alltid


Konklusjonen til bookmakerne


Manchester City tar gull.
Liverpool, Manchester United og Chelsea blir topp 4
Tottenham og Arsenal følger deretter.

WBA, Aston Villa og Fulham rykker ned.
Hva tror du?

Del gjerne ditt tabelltips i kommentarfeltet.

NYHETER