Brage ble bookmakernes kunde nummer 60 000 - densistebookmaker

Brage ble bookmakernes kunde nummer 60 000

Brage Thoresen (53) fra Kolbotn ble kunde nummer 60 000 hos selskapet som er kåret til Norges beste bookmaker to år på rad.

Det gav rørleggeren en hyggelig overraskelse med et reisegavekort på 10 000 kroner. 

Thoresen har jobbet som rørlegger siden han var 16 år gammel. Han er født og oppvokst på Kolbotn, der han i dag fortsatt bor, er gift og har ei datter på 14 år. Håndverkeren har også sine to kjærlighetshistorier til Vålerenga og Liverpool.

Det er gode sjanser for at reisegavekortet på 10 000 kroner blir investert i en tur for å pleie nettopp en av de to.

-Jeg følger med på fotball og hockey, der mine favorittlag er Vålerenga og Liverpool. Jeg gikk glipp av 2 turer til Liverpool grunnet covid-19. Blant annet hadde jeg billetter på Anfield til siste hjemmekamp mot Chelsea, hvor Henderson skulle løfte pokalen for første gang på 30 år, forteller en lykkelig vinner av reisegavekort og kunde nummer 60 000 hos bookmakerne i Tallinn.

Les mer: Ny pokerboom hos bookmakerne i Tallinn

Kunde nummer 60 000

Brage Thoresen er som nordmenn flest. Interessert i sport og spill. I bunn ligger drømmen om den store gevinsten.

 -Jeg hadde vel ikke hørt så mye om dere før jeg åpnet konto, og jeg har ikke fått spilt så mye ennå. Dog virker det som et selskap etter min smak, med mye forskjellige å satse på. Jeg spiller nok mest odds på engelsk og norsk fotball, og ellers tipper jeg litt både på golf og hockey, sier Thoresen videre.

Bookmakerne var på en av sine mange fotballturer med kunder nettopp til Liverpool 27.november 2019. Det var knappe seks måneder før Covid-19 snudde opp ned på hele sportsverden. Den kvelden på Anfield endte kampen 1-1 i nest siste gruppespill-kamp. De røde ble som kjent slått ut av Atletico Madrid, og maktet ikke forsvare Champions League-tittelen fra sesongen før.

I stedet ble Jürgen Klopps menn ligamestere. Håpet om den store pokalen eller gevinsten lever alltid.

-Jeg har tippet gjennom Norsk Tipping i alle år, men ikke fått den store gevinsten ennå. Man lever jo i håpet, avslutter Liverpool-supporter Brage Thoresen.

Stor pågang

Bookmakerne i Tallinn feiret kunde nummer 50 000 rett før påsken i år. Med en ny høytid bankende på døren knappe 8 måneder senere, rundes en ny milepæl for det prisbelønnende selskapet som nylig ble kjøpt opp av amerikanske GAN.

-Det er veldig hyggelig å se våre kunder ha så stor sans for det vi kan tilby, at de anbefaler oss videre til andre med samme interesser. Vi har hatt rundt 10 000 aktive nordmenn hver måned i lengre tid. Noe som betyr at vi etter litt mer enn tre år i markedet er en av de største aktørene i Norge, sier bookmaker Mikael Mellqvist.

Bookmakerne har merket stor trafikk gjennom nesten hele korona-pandemien. Tallene på nye kunder har vært svært gode, der spesielt nordmenn har samlet seg rundt onlinefilten. Norges beste bookmaker er i gang med sesong 4 av populære Kommunepoker, men har også et annet pokerkonsept som fanger bredt over lav terskel.

-Vennepoker har vært veldig populært. Det blir gjerne slik med mer tid hjemme, og begrensninger på sosiale arenaer å møtes. Mange kontakter oss for å sette opp private pokerturneringer, og det er vi selvsagt behjelpelige med, sier poker-ansvarlig Svein Olav Eidseter.

Han tror selskapets lokale profil er årsaken til at lokale pokerturneringer har tatt helt av.

– Jeg tror også at åpenheten, markedets beste odds og dialogen vi har med kundene er nøkkelen til suksessen, avslutter poker-esset Svein Olav Eidseter.

NYHETER