Bursdagsfeiring med 70 000 kunder invitert - densistebookmaker

Bursdagsfeiring med 70 000 kunder invitert

Bookmakerne i Tallinn feirer 5 år 16.mai. Samtidig som man kan ønske kunde nummer 70 000 velkommen til Norges beste bookmaker.

Festmåneden mai byr på sesongstart i Eliteserien allerede til helga, og neste helg sparker OBOS-ligaen i gang det som trolig blir nok en ellevill historie.

Samtidig er det bursdagsfeiring i Tallinn. 16.mai 2016 så bookmakerne dagens lys, og fem år senere vil de kunne feire litt ekstra for å markere kunde nummer 70 000 i Norge. Det uten at bookmakerne har investert i overdreven bruk av kommersiell reklame. Under mottoet «word of mouth» har bookmakerne i Tallinn vokst til å bli en av nordmenns favoritter. Ordet springer som kjent alltid foran mannen.

-Vi gleder oss med alle som er glade i norsk fotball over at Eliteserien er tilbake, og samtidig er det veldig hyggelig å se våre kunder liker utvalget vi tilbyr. Spesielt har vi merket det siden påsken i fjor, der vi har fått over 20 000 nye kunder frem til bursdagen vår 16.mai. Vi kommer selvsagt til å markere dette med mange overraskelser, og ikke minst en hyllest av vår kunde nummer 70 000, sier bookmaker Mikael Mellqvist.

Enorm pågang

Spillselskapet, som to ganger på rad har blitt kåret til Norges beste bookmaker av det anerkjente fotball- og tippemagasinet Tips, har som alle andre merket at koronapandemien rir jordkloden. Mange store mesterskap er flyttet frem i tid, og generelt er det langt færre sportsarrangement enn i tiden fram til 12. mars 2020. Odds-utvalget er naturlig nok justert deretter. I en stille tid for de fleste, der mange er henvist til hjemmekontor og rolige kvelder foran tv-skjermen, har mange nordmenn funnet det ekstra attraktivt med å krydre spenningen i hverdagen med et underholdningsspill.

Det har gitt en enorm pågang i nye kunder. Bookmakerne i Tallinn feiret kunde nummer 50 000 rett før påsken 2020. To uker før julen senere samme år ble kunde nummer 60 000 ønsket velkommen til bookmakerne, som veldig ofte topper odds-sammenligningene.

6 måneder senere rundes en ny milepæl for det prisbelønnende selskapet som ble kjøpt opp av amerikanske GAN i november i fjor. I det vi skriver 5.mai har bookmakerne i Tallinn 69 462 norske kunder. Med stor sannsynlighet vil det tallet vise 70 000 før de fem lysene på kaka blåses ut.

-Dette viser at nordmenn er prisbeviste. De handler der de får mest verdi igjen for pengene. Om det er melk, strøm, telefoni eller odds. Vi går forhåpentligvis mot slutten av en traurig periode for oss alle, og det er lyse tider som går oss i møte. Mai blir en festmåned for alle som er glad i fotball, med både seriestart i Norge samt finaler i både Champions League og Europe League, avslutter bookmaker Mikael Mellqvist.NYHETER