Byr inn til bursdagsfest med fotball i fokus - densistebookmaker

Byr inn til bursdagsfest med fotball i fokus

Den unge bookmakeren fra Tallinn runder 4 år på festdagen 16. mai. Uten norsk fotball, ser de til utlandet for bursdagsfest.

– 16. mai er norsk fotballs store festdag, slik blir det dessverre ikke i år. Vi skal uansett ha en utrolig flott bursdagsfest likevel med tysk Bundesliga og mye annet snacks. Så skal vi heie litt ekstra, og feire litt 17. mai også, når våre nye favoritter EB/Streymur har sin første hjemmekamp for året, sier talsmann Mikael Mellquist.

Det har skjedd mye på bare 4 år i selskapet med hovedsete i Tallinn.

– Vi er kåret til Norges beste bookmaker to år på rad etter en sterk 3. plass i debuten. Det er mye hardt arbeid bak det, og det skal heller aldri bli en hvilepute. Vi ønsker å ha best odds hver helg – ikke kun i en test. Derfor har vi i denne perioden sammenlignet odds på fotball fra Hviterussland, Sør-Korea, Tajikistan og nå sist Færøyene. Vi har klart målet om å ha best odds også der, sier Mikael Mellquist.

Les mer: Vennepoker tar av – Hvem blir Norgesmester lørdag

Bursdag

#sjekkoddsen brukes flittig av gjengen i Tallinn, som snart får komme tilbake på kontoret i Paldiski Mantee (gatenavnet).

– Hverdagen blir mer og mer normal for de fleste, og det er fint. Vi er mange som har savnet fotball. Nå som TV2 satser så stort på Færøyene, ville vi være med på det også, og inngikk en fin deal med EB/Streymur. Vi håper således dere heier litt ekstra på de blåsvarte søndag. Tysk fotball er også veldig spennende i Norge, og så er den norske seriestarten kun en måned unna. Det blir fint, sier Thomas Måleng.

Både Thomas og Mikael syns nivået på Færøyene var ok

.
– I innsats og tæl er de på toppen i Europa. De ville nok matchet de fleste i Postnord-ligaene, og topplagene kunne kanskje også bite i fra seg i Obos-ligaen. Det er artig med nye bekjentskaper, sier Thomas Måleng.

Hva skjer så på bursdagsfesten?

– Vi kan ikke røpe alt, men normalt får man jo godteposen til slutt når 4-åringen feirer bursdag. Her har vi tenkt å ha godis hele dagen, og vi kjører selvsagt en 2-dagersfest.
Denne helgen blir det masse godt for alle, sier Mikael Mellquist, og forteller hva som har vært mest populært de siste ukene:
– EB/Streymur-drakt. Jeg har nok alene fått 20 henvendelser fra folk som vil ha den. Det er moro, avslutter bookmaker-Mikael

Les mer: EB/Streymur – vårt nye favorittlag

NYHETER