Coolbet kårer landets beste pokerspiller - densistebookmaker

Coolbet kårer landets beste pokerspiller

I vår, sommer og høst er Coolbet på norgesturné med sitt mesterskap Kommunepoker. Der kan du vinne en reise til NM i poker – og tittelen «Norges beste pokerspiller».

Det begynte i Våler i Østfold i mars. Siden har det gått slag i slag gjennom flere fylker og innen utgangen av september skal det ha blitt avholdt kommunemesterskap i poker i alle landets kommuner. Her kan du se fullstendig plan for arrangementene og sjekke når det spilles i din kommune.

Alle turneringene i Kommunepoker spilles i Coolbets klient og koster 10 euro å spille. Alle spilles klokken 20 på den aktuelle datoen. I kommunemesterskapene kan du kvalifisere deg til fylkesfinalen, som spilles 30. september klokken 20. Den er gratis for alle som har kvalifisert seg.

Jørgen Berg Nilsen vant kommunemesterskapet i Moss.

Fra fylkesfinalen kan du så kvalifisere deg til norgesfinalen i Kommunepoker. Den spilles under Coolbet Open i Tallinn i oktober. Vinneren her får tittelen «Norges beste pokerspiller» og en NM-pakke til en verdi av 20 000 kroner. Det skal dekke reise, hotell og innkjøp i turneringer i NM i Dublin neste vår.

Her kan du se hvem som har vunnet kommunemesterskap så langt i turneringsserien.

– Dette har vært en veldig morsom turné rundt i Norge der folk på alle ferdighetsnivåer er med. Nå gleder vi oss veldig til å kåre den beste spilleren i Norge, og det kan like gjerne være en amatør som en av proffene, sier Merethe Krohn. Hun er pokersjef i Coolbet og lover en storslått feiring av vinneren.

– Det å legge finalen til Coolbet Open gir en veldig fin ramme rundt arrangementet. Hundrevis av glade pokerspillere kommer fra Norge til Tallinn for å spille den, forteller Krohn.

«Den siste bookmaker»-episoder

Velkommen på innside av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

«Den siste bookmaker» i sosiale medier

Coolbets dokumentarserie «Den siste bookmaker» kan du følge i flere kanaler:

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER