Har du sett TV-serien alle snakker om nå? - densistebookmaker

Har du sett TV-serien alle snakker om nå?

Coolbets dokumentarserie «Den siste bookmaker» ble en umiddelbart suksess da første episode ble sluppet. Denne uken slippes episode nummer to.

Gjennom seks episoder viser «Den siste bookmaker» livet på innsiden i spillbransjen. TV-dokumentaristene i Moonlanding har sluppet til der fotografer tidligere ikke har hatt adgang, og viser frem både opp- og nedturer for selskapet.

Den første episoden ser du over her. 

Opptakene er gjort i flere land i Europa, med hovedfokus i Estlands hovedstad Tallinn, hvor Coolbet har hovedkontor.

«Den siste bookmaker» brennhet i sosiale medier

Mottakelsen den første episoden har fått i sosiale medier, overgår alt Coolbet og de ansatte hadde våget å håpe på før start. Ærlighet og åpenhet lønner seg, skal man tolke tallene for hvor mange som har sett, delt og kommentert den første episoden.

Bare på Facebook har det samlet sett blitt vist over 13000 minutter av den første episoden. Det er nær 10 000 engasjementer (delinger, likes, kommentarer) på det som er postet på Facebook hittil, og det er tall som gjør Senior Brand Manager Mikael Mellqvist oppstemt.

Mikael Mellqvist PR-manager Coolbet
Mikael Mellqvist.

– Tallene viser at det er veldig stor interesse for en slik serie, og at folk er nysgjerrige på spillselskaper. De fleste vet at norsk medier har tegnet et feilaktig bilde av bransjen, noe denne serien vil vise i enda større grad. Hundretusenvis av nordmenn spiller allerede online hos andre selskap enn statsmonopolet og det tallet vil bare øke, sier Mellqvist.

Bookmakerne: Her kan bli bedre kjent med et knippe nøkkelfigurer i Coolbet

Serien er laget av den prisbelønte TV-produsenten Even Evensen og hans team i Moonlanding. Evensen har førstehånds kjennskap til sport og spill etter å ha laget filmen «Venstrebeint – John Arne Riise» og «Til Valhall», dokumentarfilmen om MMA-fighteren Emil Meek.

– Responsen vi har fått har vært eneveldende med veldig fine tilbakemeldinger. Det er vi veldig glade og stolte over, sier Evensen.

Spent på fortsettelsen

De involverte er spent på fortsettelsen for Coolbets dokumentarserie «Den siste bookmaker».

– Dette er jo noe helt nytt og unikt. Coolbet var allerede markedsledene når det gjaldt åpenhet med omsetningstall på siten, men dette er et helt annet nivå. Nå får folk se hvordan det er å drive et spillselskap og veldig mange myter knuses i løpet av disse episodene, sier Mikael Mellqvist.

– Hva liker du best ved serien?

– Vi synes dokumentaren viser Coolbet på en riktig måte. Vi vil alltid sette kunden i fokus og vi er opptatt av kvalitet i alle ledd. Produktet vil alltid være viktigere enn markedsføringen. Vi skal ha best odds. Ikke bare under VM, men gjennom hele sesongen.

Coolbets dokumentarserie «Den siste bookmaker» i sosiale medier

Coolbets dokumentarserie «Den siste bookmaker» kan du følge i flere kanaler:

Facebook

Instagram

YouTube

Suksessen til Coolbets dokumentarserie «Den siste bookmaker» er også lagt merke til i andre medier:

Tipsavisen: – Unikt innblikk i hvordan spillselskaper opererer

NYHETER