Daniel Vassbund - densistebookmaker
Daniel Vassbund

Daniel Vassbund

Head of Marketing - Norway

Bor i Asker utenfor Oslo med kone og to jenter. Jobbet med igaming i ulike selskaper siden 2007 og har alltid vært glad i sport & spill. Totalt sportsidiot som ser alt jeg har mulighet til av sport. Noen ting er hellige og de må jeg se – enten live eller på TV. Når Chelsea, Molde eller Frisk/Asker spiller kamper, vet kona at jeg er utilgjengelig noen timer. Det samme gjelder landskamper, Casper Ruud, Viktor Hovland, NFL osv. Listen er lang!

Hva brenner du mest for å jobbe med?

Det å jobbe i igaming er en livsstil. Man er online 24/7, alltid klar for å gripe mulighetene som byr seg i sportsverdenen. Jeg har alltid vært en spiller selv, så jeg brenner for at våre spillere skal få en best mulig opplevelse. Har alltid hatt den filosofien at om man behandler kundene bra, så vil de bli lojale.

Hvor tror du Coolbet kommer til å være om 10 år?

Jeg tror Coolbet vil være blant Norges største aktører i et regulert marked. Det å ha fokus på spillerne, ved å gi dem gode kundeopplevelser og påse at de spiller ansvarlig, vil gi gode resultater over tid.

Hva er det meste du har vunnet på et sportsveddemål?

Har vært med på å ta 12’ern på Tipping en del ganger, uten at totalregnestykket der har vært positivt. Når jeg spiller odds, blir det som regel alltid singler så der har det aldri blitt de astronomiske enkeltgevinstene.

Hva synes du det er artigst å spille på?

Jeg liker det sosiale ved å spille poker. Venneturneringer enten live eller online er en sikker vinner. Utenom det liker jeg godt å spille på det jeg skal se på skjermen. Kampene, uansett sport, blir artigere med et lite lodd.

BOOKMAKER TEAM

Svein Olav Eidseter

Poker Manager

Eirik Thorvaldsen

Poker Manager Norway

Viktor Tamm

Head of Services

Mikael Mellqvist

Senior Brand Manager

Ervin Järvlepp

Chief Marketing Officer

Yannick Svendsen

Chief Financial Officer

Jan Svendsen

Chief Executive Manager

Geir Rødningsby

Team Leader Customer Support

Anders Karlsen

Chief Operational Officer