Fem deler 250 000 kroner - densistebookmaker

Fem deler 250 000 kroner

Finalen i NM i Flaks er dessverre avlyst. Det betyr bare at alle fem finalister har flaks og får 50 000 kroner hver.  

NM i flaks-finalen skulle opprinnelig vært spilt i mai, men ble i fellesskap med Coolbet Open og norgesfinalen i kommunepoker flyttet til november. Det med bakgrunn i Covid-19 som stengte ned Norge og store deler av Europa 12. mars. De siste ukene har den norske regjering lettet på restriksjonene, og verden er i ferd med å nærme seg normalen på nytt. Dog vil ingenting foreløpig bli som det var før 12. mars.

Derfor kommer ikke de fem finalistene til Tallinn i høst.

-Grunnet Covid-19 blir det mest sannsynlig ikke forsvarlig gjennomføring av NM i flaks-finalen slik vi ønsker i november heller. Derfor har vi landet en løsning vi håper alle fem finaledeltakere lever godt med, sier bookmaker Thomas Måleng.

Les mer: Topp 20-listen for gutta i Tallinn

Deler 250 000 kroner

Det er sesong 3 av den populære konkurransen, som skulle få sin verdige Norgesmester med premiesjekk på 250 000 kroner. Tidligere har Anders Fenne Ellefsen og Trond Wulff begge vunnet hver sin sesong av NM i flaks.

I sesong 3 blir alle fem finaledeltakere vinnere av NM i flaks. Det betyr premiesjekk til Ole-Marius Sæves, Suhail Butt, Øyvind Hølland, Oscar Jacobsen og Ove Stenberg. De deler 250 000 kroner.

-Vi syns det er mest ryddig å dele førstepremien på en kvart million kroner mellom de fem finaledeltakerne. Derfor har alle fått 50 000 kroner utbetalt, fortsetter bookmaker Thomas Måleng, som håper de snart kan invitere mange hyggelige nordmenn igjen til Tallinn.

-Vi følger nyhetsbildet og anbefalingene fra Folkehelseinstituttet tett. Så snart det forsvarlig vil vi på nytt ønske nordmenn hjertelig velkommen til våre arrangement, sier bookmakeren, som trøster seg med at både norsk og internasjonal fotball igjen ruller over tv-skjermene.

-Jeg tror fotballen igjen er med å løfte humøret i hverdagen hos de fleste i en trasig tid med mange begrensninger. Da er det godt å igjen kunne by nordmenn gode underholdningsspill til tv-kampen, avslutter bookmaker Thomas Måleng.

 

NYHETER