Det skal bli tidenes beste utgave av Norges største pokerturnering - densistebookmaker

Det skal bli tidenes beste utgave av Norges største pokerturnering

Bookmakerne i Tallinn har begynt å stokke kortene til en ny sesong med Kommunepoker. Norges største pokerturnering starter 20.september med fete premier og et tonn prestisje i potten. 

Det er Coolbet som står bak lavterskelturneringen Kommunepoker. En onlineturnering som samler familiemedlemmer, naboer, kollegaer, kompiser, rivaler og bekjente til kamp om tung poker-prestisje. I tillegg til fete premier, titler og et pokereventyr i Tallinn november 2021. Der alle 18 vinnere sendes på bookmakernes regning for å kjempe om tittelen “Norges beste pokerspiller”.

Sesong 1 satte Norgesrekord på direkten med 2 063 deltakere i en pokerturnering. Kommunepoker gikk rett inn i tungvekterklassen, der Hvermansen ofte banket profilerte pokernavn ved onlinefilten. Enten i kommunemesterskap, fylkesfinalen eller i Norgesfinalen.

Les mer: Episode 19 av Den siste Bookmaker. Ny Bookmaker på plass, mens Thomas har null fiskelykke

I sesong 4 spilles det 2-3 turneringer hver kveld uka gjennom, men fredag og lørdag tar kommunepoker en liten pust i bakken. Det samme i jula, påska og fellesferien sommeren 2021.

-Dette skal bli tidenes beste utgave av Norges største pokerturnering. Kommunepoker har gjennom tre sesonger engasjert flere tusen nordmenn til vennskapelige dueller ved onlinefilten, der prestisjen ved å vinne over kompisen eller kollegaen ofte betyr mer enn å vinne selve turneringen. Nå legger vi også til over 300 000 kroner ekstra i premier, sier talsmann Mikael Mellqvist.

Her finner du alt om sesong 4 av Kommunepoker

Kommunepoker sesong 4 starter i Viken

Kommunepoker sesong 4 ruller ut onlinefilten 20.september i Viken. Innkjøp er fortsatt lave 10 euro. Det skal det kjempes om kommunemestertittel i de 51 kommunene fram til fylkesfinalen 25 oktober. Der deltar alle kommunemestere gratis. Etter Viken følger Trøndelag og Møre og Romsdal før nyttårsrakettene sendes opp over pokerglade Norge. Fylkesmesterne kvalifiserer direkte til Norgesfinalen i Tallinn i november 2021.

Der møtes de 11 fylkesmesterne for å spille live om tittelen. Resten av finalefeltet på 18 spillere vil være 7 wild card-vinnere. De syv kommunene som arrangerer de største kommunepokerturneringene, får nemlig en eksklusiv turnering der vinneren kvalifiserer til Norgesfinalen i den estiske hovedstad.

Du kan spille om tittelen i kommunen du bor, jobber, studerer, er oppvokst eller aktivt medlem av det lokale idrettslaget. Du kan kun bli kommunemester i en kommune, men du har inntil tre forsøk på å vinne en kommunemestertittel og nå fylkesfinalen. Så lenge du er kvalifisert for å spille Kommunepoker i den aktuelle kommunen.

Les mer: #Sjekkoddsen-det lønner seg alltid

Historisk vinner i 2018

Pokerturneringen rulles ut i alle landets 356 kommuner, og spiller fylke for fylke det neste året. Fylkesfinalen arrangeres søndagen etter at siste kommune har kronet en vinner.

Mari Thorrud Skolem ble den første historiske vinner i 2018. Hvittingfoss-kvinnen ble først kommunemester i Kongsberg før hun vant fylkesfinalen for det som da het Buskerud. Til slutt sto hun igjen som vinner av Norgesfinalen, etter å ha slått 15 mannlige motspillere i Tallinn.

– Dette føles godt og er veldig gøy. Jeg spilte på det jevne og var vel egentlig aldri sikker på å vinne. Jeg traff veldig bra på kortene iheads up, og det er aldri noen ulempe, sa norgesmesteren, ifølge Laagendalsposten.no.

Sesong 2 ble vunnet av trønderen Andreas Stamnestrø. Sesong 3 kronet sin norgesmester i Christian Johansson.

Det store spørsmålet nå er: Hvem vinner sesong 4 av Norges største pokerturnering Kommunepoker?

NYHETER