EB/Streymur - vårt nye favorittlag - densistebookmaker

EB/Streymur – vårt nye favorittlag

Bookmaker-Mikael har forhandlet med både klubber og stjerner i Premier League, snakket om å døpe en tribune-seksjon i England etter en norsk landslagsspiller. Nå også sikret draktsponsorat med et lag på Færøyene.

– Utrolig artig. Det var en idè vi fikk. Det pussige er at akkurat i det vi spikret avtalen, kom Jan (gründer Jan Svendsen, red. Anm.) og lurte på om vi ikke skulle se på noe sponsorat med Færøyene. Vi tenker likt i dette selskapet ja, sier Mikael Mellquist.

– Hvorfor Færøyene?
– Selvsagt på grunn av TV2s store satsing. Fotball er stort i Norge, og det er ikke uvanlig at norske markedspenger blir brukt på draktsponsorat i utlandet. Der det er TV-tid i bilde. Det har gått veldig raskt. Vi startet først denne uken, forteller Mikael Mellquist.

Les mer: Nye rekorder og bursdagsfest i vente

Thomas Myhre stand

– Er dette den “rareste avtalen” dere har snakket om i spillverden?

– Nei, det er det ikke. Jeg husker for mange-mange år siden, når jeg snakket med Tranmere i England. De ville selge navnet på en tribuneseksjon. Akkurat den gangen jobbet jeg med vår tidligere landslagskeeper Thomas Myhre. Vi snakket litt om å døpe en stadionseksjon til Thomas Myhre-stand. Siden han har spilt i klubben.

Vi falt ned på at det kanskje var litt drøyt eller som Thomas sa: -Greit at jeg gjorde det bra i mine tre kamper, men å få en stadiondel oppkalt etter meg for de tre kampene som lånesoldat ville vært litt drøyt, ler Mikael Mellquist og legger til:

– Det kommer dog utrolig mange forespørsler både fra norske og utenlandske lag og utøvere, og vi ser selvsagt nøye på alle sammen. Vi har sponsoravtaler med rallyfører Eyvind Brynildsen, bokser Kevin Melhus, snøscooterfører Stian Pedersen og strongman-deltaker Mads Even Bjorheim. Vi har også tidligere sponset Crossfit-lag og mye annet. Det er bare å ta kontakt for en uforpliktende samtale, sier Mellqvist videre.

Les mer: Emilie(19) blir kunde nummer 50 000


EB/Streymur – seks titler

Bookmakerne er ellers kjempeglade for at det igjen skal kjempes om fotballpoeng.
– Færøyene og vårt lag EB/Streymur i helgen, så er det Bundesliga neste helg. Norsk seriestart er berammet og Premier League er forhåpentligvis tilbake snart. Dette blir moro, sier Mikael Mellquist.

– Hva vet du om EB/Streymur?
– Ikke mer enn det Google forteller meg. Ung klubb og det passer en ung bookmaker. Stiftet i 1993. To titler og fire cupgull, og et lag som satser ungt. Det høres spennende ut, avslutter Mikael Mellquist.

Vil du lese mer om EB/Streymur så se her

NYHETER