Enebakk har Norgesmesteren i Flaks - densistebookmaker

Enebakk har Norgesmesteren i Flaks

Trond Wulff (56) fra Enebakk er Norgemester i Flaks og 250.000 kroner rikere etter finalen i Tallinn.

Mot finalister fra Oslo (x2), Førde, Sunndalsøra og Ørsta – så var det Enebakkmannen som hadde mest flaks.

Etter fem øvelser ledet riktignok Arild Torgersen, men Trond Wulff vant øvelse 5 og ikke minst den viktige siste øvelsen på roulette – som ga 250.000 kroner i premie og tittelen Norgesmester i Flaks.

Et konsept som arrangeres av det norskeide spilleselskapet Coolbet.com, også kjent som Den siste Bookmaker.

– Det har vært noen strålende dager i Tallinn og en veldig spennende finale. Veldig hyggelig at Trond gikk til topps, og tar over tittelen fra studenten Anders Fenne Ellefsen som vant finalen i 2018, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.

Trond Wulff og lykketall …

Konkurransen pågår over 6 uker på Coolbets sider med bare flaks som tema. Den heldigste hver uke kvalifiserer seg til finalen i Tallinn på Hilton Tallink Park.

Wulff hadde en gameplan. Den betalte seg

– Jeg har 27 som lykketall, men liker å plassere innsatsene i samme område på roulett-hjulet. Nå ble noen av tallene mine tatt ut av de andre finalistene, men jeg fikk plassert en chip på 36. Slik sett var jeg veldig optimist da jeg så hvor kula spratt. Det var to nummer i det området jeg ikke hadde. En deilig følelse å se kula ende opp i 36, som nå er et reserve-lykketall for meg, sier Norgesmester i flaks, Trond Wulff.

27 er Wulff sin bursdag

Årets fødselsdagsgave klarer neppe samboeren å toppe. Hun var Wulff sitt reisefølge til finalen i Tallinn, der arrangøren Coolbet sto for gjennomføringen av de seks finaleøvelsene fredag.

– Dette var en veldig bra fødselsdagsgave. Uansett hvordan finalen hadde gått, har vi hatt en kjempefin tur. Coolbet er fantastisk som arrangør av slike mesterskap. Det har vært en fantastisk kjekk dag, og kvelden skal bli veldig fin den også, sier den nyslåtte Norgesmesteren i flaks, Trond Wulff.

Wulff er en ivrig pokerspiller

Nå er spørsmålet om ikke noen og en hver bør frykte mannen fra Ytre Enebakk rundt pokerfilten i Dublin. En kvart million i stack og god glid er gode forutsetninger før et nytt NM. I poker.

– Jeg har en anti-NM greie, så der kommer jeg aldri særlig langt. Det ser jeg på med stor ro, sier Wullf.

Trond Wullf var best i 2 av de fem første øvelsene, men ledet ikke inn i sjette og siste øvelse. Det gjorde Arild Torgersen. Ørsta-mannen kom poengløs fra dypet og hogg til i øvelse 3 og 4.

Der det kun var poeng til vinneren. På høyeste kort og beste pokerhånd-øvelsene. Wulff kunne feire triumf i slots-spillet Jack and the beanstalk og kortspillet black jack.

Dermed kom Arild Torgersen til roulette-duken med 12 chips. Trond Wulff hadde 7, Christina Børding, Robert Jensen og Heidi Kristine Lie 5, mens Even Hornnes hadde samla sammen 3 chips inn mot finaledagens klimaks.

I øvelse 6 skulle alt avgjøres. Alle deltakerne skulle plassere sine chips på roulette-dukens 37 nummer. I fjor var det Anders Fenne Ellefsen som ble Norgesmester i flaks. Han hadde minst chips inn i finalen.

Med andre ord var ingen sjanseløse i tittelkampen. Alt handler om flaks. Noe alle kan ha.

Tallet ble 36. Ett av de syv nummerne Trond Wulff hadde plassert sine chips på.

Årets Norgesmester i Flaks kommer fra Ytre Enebakk.

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP – episode 6

Coolbet Opens første utgave – episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker -episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie – episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» – episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas – episode 11 

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER