Episode 10 av Den siste bookmaker. Fersk NM-vinner i flaks: - Herregud, jeg er «shaky» - densistebookmaker Episode 10: NM i flaks fra Tallinn | Den siste bookmaker

Episode 10 av Den siste bookmaker. Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky»

Coolbet ønsket å finne Norges heldigste mann eller kvinne. Og ja, nå vet vi hvem som kan smykke seg med tittelen «Norgesmester i flaks»!

Uttrykket er på mange vis blitt en del av Ola og Kari Nordmanns sjargong, når lykken spiller på lag med noen. Men: finnes det egentlig en nordmann som kan påberope seg å være kongerikets heldigste?

I episode 10 av «Den siste bookmaker» slår vi følge med seks forhåndskvalifiserte nordmenn til Tallinn, nettopp for å krone en NM-vinner i flaks.

«Norges heldigste person»

I Estlands hovedstad skal finalistene kjempe om en kvart million kroner og tittelen «Norges heldigste person».

– Velkommen til Tallinn, fantastisk at dere kunne komme. Dere har sannsynligvis hatt griseflaks, sier den ferske Coolbet-sjefen Knut Thjømøe – og erklærer NM-ballet for åpnet.

Etter en liten omvisning i Coolbet-lokalene, rulles den hederlige konkurransen ut for de tilreisende, spente deltagerne.

– Vi varmer opp med en runde Starbust, for at folk skal tjene opp chips til hovedfinalen, sier markedskoordinator Stian Skandsen.

Deltagerne spiller til sammen fem spill, der chipsene til slutt skal benyttes på rulett. Det spinnes én kule, én gang. Den heldige vinneren vil innkassere 250 000 kroner. Kan det bli bedre og mer spennende?

Bursdagsmarkering før den store finalen

Underveis blir vi dessuten med når den livlige markedssjefen, Mikael Mellqvist, overrasker kollega Stian med bursdagssang og kake.

– Det er helt rått, takker fødselsdagsbarnet før han har rukket å summe seg, etter å ha kastet blikket på den spesielle baksten …

Deretter rettes det raskt fokus på selveste NM-finalen i flaks, der de nevnte chipsene fordeles på et rulettbord.

– Rett tall vinner. Den mest flest chips velger først. 36 av tallene er totalt ubrukelige, det er bare ett som gjelder, forteller Mikael – og observerer snart at vinnertallet blir  å t t e.

– Herregud, jeg er «shaky», utbryter Anders Fenne Ellefsen fra Bodø, når han strekker hendene over hodet og forstår han har triumfert i det morsomme norgesmesterskapet.

– Jeg kom over det på Facebook og registrerte meg. Jeg ble trukket ut som den første av rundt 850 deltagere, tror jeg. Jeg har ett yndlingstall, åtte, og da jeg så kula stoppe på åtte var det veldig …, forteller den lettere målløse og skjelvende mesteren, Anders.

Julegave til nysjefen

Vi blir også med når Coolbets nye administrerende direktør får overrekt julegave på vegne av den ferske arbeidsgiveren.

«Ho, ho,ho, som nissen sier», innleder julenissen i form Mikael når han entrer sjefens kontor, med en alle tiders oppmerksomhet under armen.

– Det var da utrolig flott, tusen takk!, responderer Knut på entusiastisk vis.

– Jeg tror den treffer veldig bra, svarer en tydelig stolt Mikael, som sekunder senere får bekreftet spådommen.

– Oi, oi, oi, min favoritt! lyder det deretter spontant fra Coolbets nye høvding idet han ser hva som skjuler seg bak innpakningspapiret. Vi kan si så mye som at oppmerksomheten er Knuts nye veggpryd. Ta derfor en titt på videoen øverst i artikkelen.

Coolbet-lovnad

Samtidig understreker godeste Knut, at Coolbets kunder også går en spennende tid i møte.

– Nå jobber vi med utrolig flotte produkter. Det kommer nye ting, vi har fullt fokus på dem. Vi skal være markedets mest sexy kasino og «sportsbookie», noensinne. Det er bare å glede seg til det som kommer, sier Knut.

Se mer av «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innside av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP – episode 6

Coolbet Opens første utgave – episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker -episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie – episode 9

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER