Episode 11: NM for tippelag | Den siste bookmaker

Episode 11 av Den siste bookmaker. Fiasko på fiasko for Southcoast – men så fikset rå tipping guttedrømmen!

Sport og spill blir kanskje enda festligere når du kan triumfere med gode venner. I hvert fall når dere i fellesskap reiser som nybakte norgesmestere, men også Facebook-vinnere, til selveste Las Vegas!

Med skiltet «Welcome to fabulous Las Vegas», hilser den verdenskjente spill-metropolen Norges beste tippelag velkommen.

Mer enn 100 lag deltok i Coolbets prestisjetunge NM for tippelag 2018, der kvartetten Mikal Garrod, Petter Garrod, Bjørnar Fredriksen og Stian Rasmussen til slutt ble kronet som Norges dyktigste.

Den velfortjente premien er av det eksklusive slaget: Guttetur og realiserte drømmer i Sin City!

-Vi er her fordi vi vant som bare det i siste runde i NM i oddstipping. Vi begynte bra, så gikk det dårligere og dårligere. Vi måtte ha «all in» i den siste runden … Derfor er vi her i Vegas og nyter livet, sier Stian Rasmussen – og viser til hvordan skuffelser snart ble erstattet med eventyr fra virkeligheten i Las Vegas.

Nervepirrende finale i NM for tippelag

For foran den fjerde og siste og avgjørende runden i Den siste bookmakers norgesmesterskap, bestemte den offensive kvartetten seg for «all-in» og skikkelig gambling.

-På dette tidspunktet hadde vi veldig liten tro på å stikke av med førsteplassen, men da vi fikk inn en kupong med henholdsvis 32 og 59 i odds, forstod vi fort at dette kunne holde. Og det gjorde det jo, uttalte vinnerne etter å ha innkassert NM-tittelen.

-Laget vårt er en sørlending og tre innflyttede sørlendinger. Vi pleier generelt å dele tips om kamper og sånt. Alle hadde konto hos Coolbet, det er vår foretrukne bookmaker, skyter han inn overfor Den siste bookmaker.

Fra den andre siden av «dammen», legger Coolbet-talsmann Mikael Mellqvist heller ingen demper på den gode stemningen som råder i lys av godene den kloke tippingen medførte.

-Veldig hyggelige gutter som har hatt en fantastisk opplevelse i Las Vegas, oppsummerer han i videoen som du kan se øverst i saken.

Ser NHL-kamp ringside

Stor stas er det i hvert fall når gjengen går for «Knight time» og inntar påkostede og flotte T-Mobile Arena, der hjemmelaget har besøk av St.Louis Blues.

-Las Vegas har egentlig alt, for alle. Nå også et fantastisk NHL-lag. Selvfølgelig skulle vi se Las Vegas Golden Knights, som hadde besøk av St.Louis Blues, sier Mikael.

Dessverre for hjemmefansen, blir det ikke all verdens «Knight time» denne kvelden.

-Alle var optimister og hadde Golden Nights som klare favoritter, men de var nok like «jetlagged» som oss. Da var det game over, sier Mellqvist etter at laget fra Missouri snudde kampen til sin fordel i midtperioden.

Maner til ansvarlig spilling

Da er det kanskje ikke så rart at Mikael søker lykken på et annet sted i byen som aldri sover, men med et sterkt fokus på å opptre korrekt og fornuftig.

-På denne turen har jeg informert alle om ansvarlig «gaming». Vegas er åpent 24 timer i døgnet. Derfor bør man sette spillbudsjetter. Det er lurt å ha grenser, og det kan være smart å ha med bare kontanter. Ikke ta med kort hvis du spiller!, lyder det klokkeklart fra Coolbets talsmann før han prøver lykken i kontrollerte former.

-Nå skal jeg spille litt «slots», det er det jeg liker. Jeg har et budsjett, jeg har med 100 dollar i kontanter som jeg skal leke meg litt med, sier han og forsvinner.

Kort tid etterpå, kommer han ut igjen med et ekte dollarglis.

-Ja, det gikk faktisk bra denne gangen. Automatene var snille. Det ble 1 000 kroner i fortjeneste. De skal jeg kose meg med senere, kanskje jeg kjøper med noen gaver hjem, sier han.

Coolbet-Mikael passer imidlertid igjen på å understreke hvilke forholdsregler spillerne bør ta.

-Det var ingen lang spilløkt. Det synes jeg folk også skal tenke på, at de har vett til å gi seg. Jeg var 100 dollar opp, da var jeg fornøyd. Det er veldig vanskelig å gå i overskudd, hvis du spiller i flere timer, sier Mikael og påpeker at de besøkende ofte blir taperne i Nevada.

-Vi kan vel si såpass at tilbakebetalingsprosenten her i Las Vegas er nok mye, mye dårligere enn det du finner online. Automatene her er ikke de snilleste, sier Mikael.

Også et brødrepar vant Las Vegas-reise

Derimot kan et norsk brødrepar juble for personlige triumfer. Dette etter å ha vunnet en annen Coolbet-konkurranse. Vi blir nemlig med når et brødrepar blir sendt til selveste Las Vegas som vinnere av en Facebook-konkurranse i regi av Den siste bookmaker.

-Jeg likte og delte et bilde på Den siste bookmaker, og tagget lillebroren min. Det lønte seg å følge med på Den siste Bookmaker, så nå er vi her, sier Lars Erik Aarstad.

-At han tagget meg, var helt sykt – også går det inn. Det er det mest ekstreme, sier heldiggris og lillebror Ola Aarstad.

Begeistrede vinnere

La det derfor være klinkende klart: Turen ble en gedigen suksess for alle involverte.

-Las Vegas er enormt og massivt. Det er som man ser det på film. Det er «flash og bang». Drittkult! sier en av vinnerne på tippelaget, Petter Garrod.

Coolbet-Mikael følger på sin side opp gjennom å uttrykke den store gleden det er å ta med konkurransemennesker på reise til USAs raskest voksende by.

-Det har vært en fantastisk tur. Las Vegas innfrir, uansett. Om det så er første eller tiende gang man er her, som det er for meg. Hele gruppa er superfornøyd. NM i tippelag har kommet for å bli. Det blir sannsynligvis en tur til Las Vegas i 2019 også, så får vi se på hvem det blir som reiser, lyder det fra Mikael.

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP – episode 6

Coolbet Opens første utgave – episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker -episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie – episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» – episode 10

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER