Her blir Trond Wulff «Norges heldigste» under NM i Flaks

Episode 12 av Den siste bookmaker: «En kvart million kroner står på spill, stemningen er til å ta og føle på»

SÅ glad blir du når du som en helt vanlig nordmann innkasserer 250 000,- kroner på bakgrunn av pur flaks!

– Jeg har ikke ord, jeg er overveldet!, sier den nykronede «flaksekongen» Trond Wulff (56) fra Ytre Enebakk, når han ser kula stopper på 36 i ruletten.

Ett av de syv numrene Trond – nå også Norges svar på Fetter Anton – har plassert sine chips på. Bare dager før han fyller år.

Dermed realiserer det populære Coolbet-konseptet klimaks i den estlandske hovedstaden. Den siste bookmakers utradisjonelle norgesmesterskap har gjennom denne intensive sesongen engasjert så å si et helt kongerike.

Bredt spekter av konkurransemennesker

I finalefeltet i Tallinn finner du for eksempel en pokerprofil fra Nord-Vestlandet, en dagligvareansatt fra Førde, en helsefagarbeider, en forsvarsansatt fra hovedstaden, en danske fra Schibsted og viss vinnerskalle fra Ytre Enebakk …

– NM i Flaks er en konkurranse for ALLE. Det er ingen dyktighet involvert i det. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på. Så er det den personen med mest flaks som stikker av gårde med 250 000,- kroner, sier bookmaker Eirik Thorvaldsen.

Han forklarer deretter hvorfor spillselskapet har invitert nettopp en gruppe eventyrlystne nordmenn til NM-finale i utlandet.

– Coolbet ønsker å være unike og kjøre kampanjer som dette, der vi tar med spillerne på tur og kommer opp med morsomme ideer. Det er ingen andre som har et norgesmesterskap i flaks, så vi ønsker å nå ut til alle nordmenn, sier bookmaker-Eirik, og beskriver turistene som «en veldig bra gjeng.»

Arild var brått storfavoritt, men så …

Som du kan se i videoen ovenfor, samler deltagerne inn til sammen 37 chips gjennom fem konkurranser. Disse skal avslutningsvis fordeles på en rulett.

Trond Wullf var seierherre i to av de fem første øvelsene, men ledet likevel ikke inn i sjette og siste øvelse. Det gjorde Arild Torgersen.

Sistnevnte kom til rulett-duken med 12 chips. Trond Wulff hadde syv, Christina Børding, Robert Jensen og Heidi Kristine Lie fem, mens Even Hornnes hadde sikret seg tre chips før «grande finale».

– Det er fantastisk å se noen vinne en kvart million kroner, spesielt når vi har tatt med folk på tur til Tallinn. Det gjør oss i Coolbet kjempestolte! sier Eirik etter å ha registrert en ny norgesmester strekke hendene over hodet og juble i ekstase.

Igjen: Gratulerer så mye, Trond!

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP – episode 6

Coolbet Opens første utgave – episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker -episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie – episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» – episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas – episode 11 

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER