Den siste bookmaker - bli med til poker-NM i Dublin!

Episode 13 av Den siste bookmaker – Bookmaker-Anders: – Det har vært en helt utrolig uke

Bli med til poker-NM I Dublin! Atter en gang begeistret den prestisjetunge turneringen pokerspillerne. Ubeskjedent sagt: mye takket være en fersk hovedsponsor, Den siste bookmaker …  

i Norge snakker vi ofte om den irske hovedstaden som et tidligere norsk vikingkongedømme. I forbindelse med poker-NM i Dublin, cirka 1 000 år senere, tilhører storbyen på mange vis igjen vårt kongerike.

Det som er hevet over enhver tvil, er at Den siste bookmaker ble en av stjernene som skinte sterkest på pokerhimmelen over «den grønne øya».

– Coolbet har en strategi om å satse på poker. Vi har Kommunepoker, vi har Coolbet Open, og nå er vi faktisk en av NM-sponsorene, forteller Den siste bookmakers produktsjef, Anders Karlsen – og nevner flere anerkjente navn blant deltagerne i Irland.

– Vi sponser Tone Damli Aaberge, Lord Audun og Kevin Melhus. Vi har en del profilerte navn med oss, sier Anders, når vi ser «Skam»-William, Thomas Hayes, ønsker godeste Audun lykke til, med et fast håndtrykk blant spillerne i Dublin.

Poker og Dublin falt i smak hos Thomas Hayes

– Det er fascinerende å rusle rundt her og se alle folkene som har spilt poker lenge. De ser jo på meg – og skjønner –  at jeg er en rookie, sier Thomas.

22-åringen fra Asker debuterte nemlig som NM-deltager. Han gjorde først ingen suksess i den mest prestisjetunge turneringen, Main Event.

Men: Skuffelsen gikk raskt over etter å ha imponert ved cashgame-bordene, som også sørget for at han gikk i pluss under NM-uka.

LES OGSÅ: Ingen «Skam» å spille poker

På plass er også det velkjente Coolbet-ansiktet og spill-pioneren, Jan Svendsen, som ser ut til å storkose seg ved ett av pokerbordene i den irske hovedstaden.

Blant de tilreisende, norske pokerspillerne, finner du dessuten den ferske vinneren av årets NM i flaks, Trond Wulff.

På tross av at «flaksekongen» ikke når helt opp denne gangen, er det en tilsynelatende fornøyd kortspiller som har funnet veien til City West.

– Det har vært en kjempeuke, som alltid, i Dublin. Masse kompiser. Det er tiende gang jeg spiller NM. Å være med Coolbet er kjempe. De stiller opp – det er kjempekarer!, oppsummerer Trond.

Den siste bookmaker = populært vertskap

Bookmaker-Anders gleder seg allerede til neste års turnering – også da vil han og kollegene sørge for å gjøre Coolbet-loungen til et ekstra bra sted å være.

Kombinasjonen Mesterliga-konkurranse og åpen bar falt utvilsomt i smak blant deltagerne denne gangen.

– Vi har hatt en kjempefin lounge her i Dublin. Kundene våre har storkost seg med odds og fotballkamper. Det er jo hovedproduktet til Coolbet. Det er der vi er klart best, sier Anders samtidig som deilig mat og friske drikkevarer serveres blant Den siste bookmakers besøkende.

– Nå er dessverre NM-uka over. Det har vært en helt utrolig uke, som vanlig. Vi får mye skryt fra kundene, og vi er stolte over å være NM-sponsor. Vi ser frem mot neste år!, avslutter Anders.

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP – episode 6

Coolbet Opens første utgave – episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker -episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie – episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» – episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas – episode 11 

«En kvart million kroner står på spill, stemningen er til å ta og føle på» – episode 12

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

 

 

NYHETER