Episode 17 av Den siste bookmaker | Rekordgruppe på tur

Episode 17 av Den siste bookmaker. Rekordgruppe på tur – med vinnere fra  alle fylker i landet!

De ble kanskje aldri kretsmestere i fotball, men på oddstips ble de kåret til kretsmestere i 2019 og vant tur til Premier League. Dermed ble det rekordgruppe på tur for bookmakerne med 40 personer til sørkysten av England.

Det var en artig og reiseglad gjeng som først fløy til Heathrow og London, før det ventet buss og quiz ombord før sluttdestinasjonen var Southampton. En by og et distrikt i det sørøstlige England, omtrent midt i mellom Portsmouth og Bournemouth og med en befolkning på over 250 000 innbyggere.

– Det er vinnere av kretsmesterskap i fotballtipping som er med på tur. En gratiskonkurranse vi hadde for alle fotballkretser med fokus på at Hvermansen skal delta – samt at vi skal ha odds på alle lag i fotball-Norge, forklarer Thomas Måleng – utnevnt til reiseleder for rekordgruppen.

– Vi har aldri reist til England med så mange vinnere før. Det var en stor gruppe til Russland sommeren i fjor, men logistikkmessig er dette mye enklere, sier Mikael Mellqvist – som krysset av enda en fotballbane i møtet mellom Southampton og West Ham lørdag kveld.

Kampen var ikke noe stort fyrverkeri mellom to formsvake lag i bunnen av tabellen og der gjestene egentlig var hakket bedre hele veien, så ble det lite jubel for hjemmefansen.

Noe som passet dårlig for våre bookmakere som alle trodde på hjemmeseier og hadde et stalltips på 3-1 til vertene, men det fantes faktisk de i gruppen som tippet 0-1. Mest jubel ble det når VAR slo fast at West Ham ikke skulle ha straffe.
VAR er virkelig blitt en snakkis England.

Som det også vises i videoen over så lokket Southampton med et flott julemarked og stemningen i byen og på stadion beskrives som god, våre bookmakere benyttet også anledningen til å besøke flere ulike bookmakere i England.

– Vi må #sjekkeoddsen som vi sier på Coolbet. Hvor får man mest for pengene, sier talsmann Mikael Mellqvist i episoden og ble ikke overrasket over at de engelske bookmakerne hadde gjerrigere odds enn Norges beste bookmaker.
Mer enn tusen nordmenn har deltatt i et kretsmesterskap i løpet av 2019 og bookmakerne er klare på at dette er noe som er kommet for å bli.

– Vi skal ha odds på alle fotballag i Norge også i 2020, sier Thomas Måleng.

 

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP  episode 6

Coolbet Opens første utgave  episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker  episode 8

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie – episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky»  episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas  episode 11

«En kvart million kroner står på spill, stemningen er til å ta og føle på»  episode 12

Bookmaker-Anders om Poker-NM i Dublin; Det har vært en helt utrolig uke  episode 13

Thomas (23) måtte le av limo-sjåførens Las Vegas-hyllest, men så …  episode 14

Startet tippelag for å realisere guttedrømmen – så skjedde det utrolige! – episode 15

Utmerkelsen «alle» jakter – men som bare én kan vinne – episode 16

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER