Episode 19 av Den siste bookmaker. Ny bookmaker på plass, mens Thomas har null fiskelykke - densistebookmaker

Episode 19 av Den siste bookmaker. Ny bookmaker på plass, mens Thomas har null fiskelykke

Boookmaker Daniel ønskes velkommen ombord på skuta som de siste to årene har blitt kåret til norges beste bookmaker. Ei skute der Thomas sliter med å få napp fra.

Daniel Vassbund er en spennende nykommer med lang fartstid i bookmakergamet. Nå forsterker han bookmakerne i Tallinn.

– Daniel er en særdeles dyktig kar og dessuten veldig jovial og hyggelig. Han passer perfekt inn i vår profil med åpenhet og best service, sier talsmann Mikael Mellquist – som tidligere har jobbet sammen med Daniel i Betssongroup.

Bookmakernes siste forsterkning er Askers store sønn Daniel Vassbund. En ihuga Frisk Asker-tilhenger, profilert pokerspiller og erfaren bransjemann med mer enn 10 år bak seg i iGaming-bransjen.


I sine første dager i Coolbet har Asker-mannen vært på tur til Fredrikstad. Der har bookmaker Vassbund sett gamlebyen, og fått oppleve fotballkultur de lux.
– Mikael og jeg så Fredrikstad vinne klart mot Eidsvoll fra sportsbaren Taphouse. Det var nesten som å være i England. For en kultur og stemning. Utrolig artig, sier Askermannen.

Episode 19 av “Den siste Bookmaker”


Mens bookmaker Mellquist og kollega Vassbund så fotball, var hovedkarakterene i podcasten Spillrådet (Thomas Måleng og Christian Brevik, red. Anm.) på fisketur.

Fiskeferdighetene til Måleng skildres best som å se fisk på land. Noe som blir tydelig påpekt i episode 19 av “Den siste Bookmaker” Der Christian Breivik (bildet) i det minste slapp å måtte ty til frysedisken på Kiwi for å sikre dagens fiskemiddag.


– Det var vel omtrent like stor forskjell i fiskeferdigheter som det er mellom Østfoldrivalene Fredrikstad og Moss i år, ler Daniel Vassbund og lurer på hvordan “all fisken” Thomas Måleng dro inn ville smakt.
– Han fikk like mye fisk som Mikael spiser på tur. De gutta liker virkelig ikke fisk, ler Askermannen.

Les mer: Bookmakernes Premier League-tips

Spillrådet

Coolbet har siden 2016 vært en aktør i markedet som har stått i bresjen for åpenhet, folkelighet og tett dialog med sine kunder og følgere. Det siste tilskuddet for å nå ut med sitt budskap er podcasten «Spillrådet» som kan høres på blant annet Spotify og hosPodcasts.

Her får du unik innsikt i hvordan det er å jobbe for et spillselskap. Alt fra informasjon om hvordan odds settes opp og vurderes, hvordan de ansattes hverdager er, elleville oddskuponger, morsomme historier samt råd og tips rundt aktuelle kampanjer.

– Podcasten “Spillrådet” kommer ut 2-3 ganger hver måned og her går vi igjennom ulike temaer fra spillverden samt har en del interessante gjester. Således var det flere kunder med på fisketuren. For Strømsgodset-patrioten Marius Iversen ble det bokstavelig talt en kald opplevelse, ler Thomas Måleng.

NYHETER