Episode 20: Davy Wathne sjekker inn og Thomas får revansje på curlingbanen - densistebookmaker

Episode 20: Davy Wathne sjekker inn og Thomas får revansje på curlingbanen

TV-profilen og og sportsankeret Davy Wathne er bookmakernes store signering i 2020, og på sportsbanen får Thomas Måleng revansje mot Christian Brevik på curlingisen.

Mens bookmaker-Thomas og Christian Brevik i perioder er på tynn is i denne episoden, så er Davy Wathne en rutinert ringrev som nærmest er skreddersydd for jobb i Coolbet.
– Vi bygger mye av vår strategi på innholdsproduksjon og hvem er bedre til å fortelle historier om hva som skjer i sport- og spillverden enn Davy Wathne. Vi er utrolig glad for at Davy blir en nøkkelspiller for oss i årene fremover, sier talsmann Mikael Mellquist og legger til:
– Alle i sports-Norge har et forhold til Davy og husker hans presise og gode nyhetsformidling med mange morsomme innslag. Det er en mann med glimt i øyet og det liker vi. Sport og spill skal nemlig være underholdning.

Les mer: Norgesrekord i norges største pokerturnering

Hele livet med sport

Den frittalende bergenseren er veldig glad for at pensjonisttilværelsen er over og at han igjen skal jobbe med sport og spill.
– Hele livet mitt har handlet om sport, så her er jeg på hjemmebane. Det er viktig å jobbe med noe man synes er gøy, sier 70-åringen til gutta bak dokumentaren den siste bookmaker.
Under filmingen i Bergen er det masse humor og Davy Wathne fleiper mye med twotakes-Daniel. Bookmaker Daniel Vassbund har ikke like stor erfaring som bergenseren, men han leverer like vell strålende. 50 prosent av klippene kan tross alt brukes.
– Daniel er en av grunnene til at jeg er her. Jeg har fått et veldig bra inntrykk av ham. Dette blir veldig bra, skryter Davy om bookmakeren som startet 1. september og som får litt vennskapelig tyn under filmingen.

Ujevn curlingkamp

Noen dager før stjernesigneringen i Bergen, var bookmaker Thomas Måleng den klart mest stødige spilleren på curlingisen i duell med Christian Brevik.
Det betyr at det er 1-1 mellom duellantene fra podcasten Spillrådet

Følg Spillrådet gjerne her

Podcasthost Christian Brevik har mye ballfølelse, men trives best uten is under beina.
Til daglig spiller Christian Brevik i Eliteserien i innebandy, mens Thomas Måleng er både trener og fotballspiller i lavere divisjoner.
Selv om vinnerkunden Roy Kenneth Nilsbakken var rask med å konkludere:
– Christian Brevik var den klart dårligste aktøren utpå isen.
Curlingskills lærte Thomas Måleng klart best av gutta, men selv om det ble tap så var det absolutt ingen grunn til skam for Thomas Hayes og de andre gutta på team Brevik.

Nye turer/konkurranser


Nå planlegges en ny duell mellom Christian Brevik og Thomas Måleng. De skal samle sine lagkamerater blant de som følger på podcasten. Der får du selvsagt en smakebit av hva Davy Wathne har å by på i sportsverden.
Det er bare å glede seg til en ny episode i dokumentarserien om noen uker.

Les mer: En kunde fra ny odds-rekord

NYHETER