Episode 3 av «Den siste bookmaker» - densistebookmaker

Episode 3 av «Den siste bookmaker»

I episode 3 av den «Den siste bookmaker» blir vi med Coolbet på markedsseminar. En rekke ansatte er samlet på hovedkontoret i Tallinn for å diskutere fotball-VM, som er et svært viktig satsingsområde for spillselskapet. Coolbet har mål om å være markedsledende med den beste oddsen innen sport og spill, så her gjelder det å forberede seg.

Selskapets nye app skal også vises frem, og den omtales i programmet som «en av verdens beste apper» for spillinteresserte.

Poker

Merethe Krohn er Poker & Event Manager i Coolbet og har en sentral plass på markedsseminaret. Selskapet har nylig lansert sin pokersatsing og reiser med et eget team til norgesmesterskapet i poker i Dublin. De forbereder seg også til Coolbet Open, selskapets første, store turnering i egen regi.

Ansvarlig spill

I episode 3 av «Den siste bookmaker» gjør en ny person sin entré i serien: Viktor Tamm. Han er sjef for ansvarlig spill, som står svært sentralt i alt Coolbet foretar seg. Det understreker ikke minst selskapets grunnlegger og sjef Jan Svendsen i episoden. Teamleder Geir Rødningsby på kundeservice viser hvordan de følger opp en spiller de mistenker kan ha problemer med sin spilladferd. Coolbet har grundige rutiner for å varsle om spillemønstre- og aktiviteter som kan tyde på problemer. Rødningsby forteller også om sine personlige erfaringer med usunn spilladferd, da han har venner som har spill for hardt og for mye.

Her kan du se de de to første episodene av «Den siste bookmaker»:

Episode 1

Episode 2

NYHETER