Episode 5 av «Den siste bookmaker» | Den siste bookmaker

Episode 5 av «Den siste bookmaker»: Ren magi i poker-NM

I episode 5 av «Den siste bookmaker» skal vi til Dublin og norgesmesterskapet i poker.

Trylling på hotellet

I episode 5 av «Den siste bookmaker» dukker det opp en tryllekunstner mange vil dra kjensel på fra TV 2s populære underholdningsshow «Norske Talenter»; Ole Skellington.

Her kan du se ham lure Mia Gundersen, Bjarne Brøndby og flere trill rundt på TV 2.

Skellington er med Coolbet til NM i poker i Dublin denne våren, og du skal få se i episode 5 av «Den siste bookmaker» at det er flere som lar seg lure …

Poker står selvsagt helt sentralt i Dublin, men vi skal også bli med på hundeveddeløp i episode 5 av «Den siste bookmaker». Flere kjente fjes fra det norske pokermiljøet får et kjærkomment avbrekk fra intense timer i spillelokale på Citywest Hotel, hvor poker-NM spilles. Coolbets sjef Jan Svendsen kan mye om spill etter en mannsalder i spillbransjen, men vedding på hunder kan han lite eller ingenting om.

– Jeg har fått et tips om å spille på de hundene som logrer mest med halen før start, avslører han i episoden.

Jubel for 60-åring

Flere og flere jenter spiller poker, og gruppen Norske pokerjenter har nå over 700 medlemmer. Coolbets pokersjef er selv jente, og Merethe Krohn sørger i episoden for en behørig gratulasjon når en av dem feirer sin 60-årsdag mens det spilles turnering. Hun sørger både for applaus fra en samlet sal, og selvsagt champagne til bordet.

Jan Svendsen forteller i episoden at de ikke har forhåpninger om å tjene penger på poker, men at de bruker det til relasjonsbygging. Det sosiale aspektet er veldig viktig, og der spiller legenden Thor Hansen en viktig rolle. Han og Svendsen er gamle venner og det blir et hjertelig gjensyn de to imellom i episode 5 av «Den siste bookmaker».

– Thor er et fantastisk menneske. Han er raus og alltid blid, og han har vært en av verdens beste pokerspillere med et veldig godt rykte i Las Vegas, skryter Svendsen.

Her kan du se de de fire første episodene av «Den siste bookmaker»:

Velkommen på innside av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Coolbets dokumentarserie «Den siste bookmaker» i sosiale medier

Coolbets dokumentarserie «Den siste bookmaker» kan du følge i flere kanaler:

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER