Episode 6 - Coolbet elsker engelsk fotball og MGP | Den siste bookmaker

Episode 6 av «Den siste bookmaker»: Coolbet elsker engelsk fotball og MGP

Coolbet og engelsk fotball handler om det samme som det norske folks forhold til engelsk fotball: Kjærlighet. Her ser du episode 6 av «Den siste bookmaker».

I episode 6 av «Den siste bookmaker» har spillselskapet med seg gode venner og kunder på tur til England for å gi næring til lidenskapen. Vi møter et knippe karer som har vunnet konkurranser i sosiale medier og får bli med over Nordsjøen på kamper. Selv om Coolbet elsker Premier League handler det om mye mer enn toppfotball. I episode 6 av «Den siste bookmaker» skal vi bli med på både Coventry-Stevenage i League Two OG West Bromwich-Liverpool i Premier League.

Enkelt å spille i Coolbets app

To av de som er med på turen forteller om sin store interesse for fotball – og hvordan de krydrer opplevelsen med å levere noen spill hos Coolbet når de skal se kamper. De setter pris på hvor enkelt det er å levere «et par lapper» (kuponger) i Coolbets mobilapp. De forteller også at de er opptatt av å ta pauser i spillingen, både når det går bra og når det går mindre bra.

Ansvarlig spill går foran alt Coolbet gjør. 

Merethe Krohn har pyntet til fest hjemme i anledning MGP-finalen.

På samme måte som nordmenn elsker engelsk fotball, elsker de Melodi Grand Prix. Det gjør Coolbet også. En av deres nøkkelansatte kan det meste som kan vites om Eurovision: Merethe Krohn forteller i episoden at hun ser på MGP-opptak hele tiden og er en strålende vertinne når vi skal bli med på MGP-fest. Opptakene er gjort under den internasjonale MGP-finalen i mai.

Se mer av «Den siste bookmaker»

Her kan du se de de fem første episodene av «Den siste bookmaker»:

Velkommen på innside av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbets dokumentarserie «Den siste bookmaker» kan du følge i flere kanaler:

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER