Episode 7 av «Den siste bookmaker»: Coolbet Open - densistebookmaker

Episode 7 av «Den siste bookmaker»: Coolbet Open

I episode 7 av dokumentarserien «Den siste bookmaker» går vi all in i Coolbet Open. Det er en av de mest spennende turneringstilbudene for pokerglade nordmenn, og arrangeres hvert halvår i Tallinn, hvor Coolbet har hovedkontor.

Folk kommer fra hele Norge til den estiske hovedstaden. Det kommer proffer og amatører og folk fra alle yrkesgrupper. Og det kommer kjendiser. En av dem er proffbokseren Kevin Melhus, som har en sponsoravtale med Coolbet.

– Det at Coolbet er med og sponser og støtter opp om satsingen, er utrolig viktig. Uten sponsorer og samarbeidspartnere er det utrolig vanskelig å satse, sier Melhus i episoden.

Skryter av Coolbet

Også rallykjøreren Eyvind Brynildsen er sponset av Coolbet, og skryter veldig av samarbeidet han har med dem.

Coolbets Senior Brand Manager Mikael Mellqvist forteller at det ikke går en uke uten at de før henvendelser fra idrettsutøvere som ønsker et sponsorsamarbeid. Begrensningen i lovverket gjør at norsk idrett går glipp av millioner av sponsorkroner fra spillindusgtrien, ettersom disse ikke har lov til å markedsføre seg i Norge.

Melhus er i Tallinn i denne episoden for å spille Coolbet Open og for å forberede seg til sin femte proffkamp, som gikk i Oslo i slutten av mai. Vi blir med ham på trening og ser ham sparre som en del av oppkjøringen.

Men vi skal selvsagt også får se folk slå fra seg ved pokerbordene. Tone Damli Aaberge er blant dem som har funnet veien til de eksklusive pokerlokalene.

Se mer av «Den siste bookmaker»

 

Velkommen på innside av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP – episode 6

 

Coolbets dokumentarserie «Den siste bookmaker» i sosiale medier

Coolbets dokumentarserie «Den siste bookmaker» kan du følge i flere kanaler:

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER