Episode 8 av Den siste bookmaker: Coolbet Open og Kommunepoker - densistebookmaker

Episode 8 av Den siste bookmaker: Coolbet Open og Kommunepoker

Jentene stormer frem på alle fronter i internasjonal poker – også i Coolbet Open og Kommunepoker.

I episode 8 av Den siste bookmaker skal vi bli med til Estlands hovedstad Tallinn. Det er byen hvor Coolbet har sitt hovedkvarter og hvor de to ganger i året arrangerer turneringsserien Coolbet Open. Etter bare et halvt år har den blitt en ubetinget sukess. Coolbet Open er den pokerfestivalen som tiltrekker seg flest skandinaver til en langhelg med mye poker og mye sosial hygge.

Coolbet Open og Kommunepoker

Mellom den første utgaven i mai 2018 og den andre utgaven i oktober 2018, har en annen pokerserie blitt spilt: Kommunepoker. Coolbet har arrangert kommunemesterskap i poker i alle landets kommuner. Vinnerne i hver enkelt kommune har møttes i en fylkesfinale i alle landets fylker. Vinnerne i fylkesfinalene var så kvalifisert til den store landsfinalen, hvor landets beste pokerspiller ble kåret. Denne landsfinalen ble spilt under Coolbet Open i Tallinn.

Mari Thorrud Skolem vant Kommunepoker, Norges største pokerturnering.

Mari Thorrud Skolem fra Buskerud var den eneste jenta som kom seg helt til finalespillet. Og der viste hun kraftfulle pokermuskler og parkerte alle sine mannlige konkurrenter. 29-åringen ble den første vinneren av Kommunepoker og ble kåret til landets beste pokerspiller. Dette er en ny triumf for de høyt respekterte jentene i det norske pokermiljøet. Etterhvert som flere og flere jenter deltar på den norske pokerarenaen, noterer de seg for store fremganger og resultater ute i verden.

Norges største pokerturnering

I denne episoden av Den siste bookmaker får vi bli med bak kulissene og se hvordan det hele ble til. Kommunepoker ble svært populær over det ganske land. Med 2063 deltakere er Kommunepoker Norges største pokerturnering allerede i første forsøk. TV 2-profilen Sverre Krogh Sundbø oppfordrer i episoden alle til å melde seg på neste gang.

– Det er kjempegøy. Det er rett og slett kommunal kamp! spøkte den kjente pokerkommentatoren. Sundbø kommenterte også TV-bildene fra Coolbet Open.

Se mer av «Den siste bookmaker»

 

Velkommen på innside av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP – episode 6

Coolbet Opens første utgave – episode 7

 

«Den siste bookmaker» i sosiale medier

 

Coolbets dokumentarserie «Den siste bookmaker» kan du følge i flere kanaler:

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER