Erfaren bookmaker topper laget i Tallinn - densistebookmaker

Erfaren bookmaker topper laget i Tallinn

Daniel Vassbund har mer enn 10-års fartstid i bransjen. Nå er gladgutten fra Asker bookmakernes nye markedssjef.

Bookmakernes siste forsterkning er Askers store sønn Daniel Vassbund. En ihuga Frisk Asker-tilhenger, profilert pokerspiller og erfaren bransjemann med mer enn 10 år bak seg i iGaming-bransjen.

Der det er en puck og Frisk Asker involvert, vil du høyst trolig se det blendahvite gliset til Daniel Vassbund. Er du i nærheten av en pokerfilt, må du ikke la deg lure av det sjarmerende smilet til bookmakernes siste forsterkning. Da er chipsen din fort borte.

For Daniel Vassbund er sport en lidenskap, oddsspill og poker underholdning, mens kombinasjon av alt er suksessoppskriften på en fantastisk helaften i det Vassbundske hjem i Asker.

-Når man er en gambler av natur, så liker man å spille på alt. Skal jeg spille bowling, padeltennis eller brettspill med kamerater, har vi alltid et lite bet. Livet blir rett og slett morsommere og litt mer spennende når man har noe på spill. Det trenger absolutt ikke være noen store summer, men det skal være litt vondt å tape. Når det kommer til oddsspill, så liker jeg å sette en bong når jeg vet jeg skal se kamp. Det gir kampen den lille ekstra dimensjonen, innleder Daniel Vassbund

Les mer: Sjekker oddsen på United – ikke på egne kamper

Erfaren bookmaker

41-åringen har lang fartstid i bookmaker-faget. Alt fra innleid konsulent til markedssjef i NordicBet, som er en del av Betssongroup. Interessen for bookmaker-bransjen startet allerede, mens Vassbund sprang rundt i korte bukser hjemme i Asker.

-Jeg har vært interessert i sport og spill så lenge jeg kan huske. Jeg har levert tippekuponger fra jeg kunne gå, og jeg er såpass gammel at jeg sendte konvolutter med pund og oddsbonger til britiske bookmakere på slutten av 80-tallet. Min profesjonelle karriere i bransjen startet med at jeg ble kontaktet av et spillselskap etter å ha skrevet oddsanalyser for en tippeside for over 12 år siden. Etter det har jeg hatt mange ulike roller i bransjen, innleder Daniel Vassbund.

De siste årene har bookmakernes følgere fått kjennskap til pokerspilleren Vassbund. Familiefaren hentet hjem en solid 8. plass fra Dublin-NM og main events finalebord i 2018. Siden har han blant annet vunnet Kommunepokers afterparty, og nå var tiden inne for å bli en del av det norske bookmaker-teamet.

Les mer: Bookmakerne forsterker laget for å bli enda bedre

-Etter å ha jobbet i flere konkurrerende selskap av Coolbet, har man lenge beundret den gode jobben selskapet har gjort. Som spiller selv, ser man hvilke selskap som tar spillerne seriøst, og her synes jeg Coolbet har vært, og er best i klassen. Det er som i andre bransjer, det handler om å tilby kunden de beste betingelser og kundeopplevelser. Gjør man dette over tid, vil man definitivt lykkes som selskap. Når muligheten som Head of marketing for Norge dukket opp, var det egentlig ingen vanskelig avgjørelse å takke ja. Min oppgave blir å komme inn i teamet med noen nye tanker og ideer, som forhåpentligvis vil løfte selskapet enda noen hakk. Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på jobben og bli kjent med både ansatte og kunder av Coolbet. For oss sportsidioter står høydepunktene i kø fremover, så her er det bare å glede seg, sier Vassbund.

Den viktige kampen

Vassbund er noe så sjeldent som en vaskekte Chelsea-supporter. Det gir marked for mye god sjikane og verbale leggspark i et norsk team som ellers blant annet huser blodrøde Liverpool-tilhengere og knallharde United-fans.

-Det å komme inn i et team med Man Utd-fans er ikke noe jeg er uvant med. Som Chelsea-fan er man vant til at man som regel har få allierte blant kolleger, så det må man bare ha ryggrad til å tåle. Men det er ikke til å stikke under en stol at oppgjørene mellom Man Utd og Chelsea blir ekstra viktige fremover, sier Vassbund litt høyere og mørkere etter de kraftige signeringene til Frank Lampard i sommer.

Happy wife – happy life er en viktig læresetning. Det kan være greit å etterleve med puck, kortstokk, amerikansk fotball og innebandy på to do-listen ved siden av jobb og familiære sysler.

-Jeg elsker sport. Får med meg det meste på skjermen. Det er knapt en sport jeg ikke koser meg med, men de siste par årene er det kanskje NFL jeg nyter aller mest. Den perfekte søndagskvelden for meg er poker på laptopten og NFL-programmet Redzone på Viasat. Selv spiller jeg innebandy for Asker IBK i 1.divisjon, og har nylig oppdaget en ny lidenskap. Nemlig padeltennis. I en travel hverdag har jeg alltid prioritert å få meg kampene til Frisk Asker. Da Zuccarello spilte i Frisk så jeg alle kampene live, men de siste årene har det som regel “kun” blitt hjemmekampene. Bortekampene må jeg ta takke med på TV2 sumo. Ishockey-interessen ser ikke ut til å bli mindre med årene, men det lever jeg fint med. Jeg har heldigvis en tålmodig kone. Poker skulle jeg gjerne spilt mye mer. Det blir noen online-turneringer på Coolbet i måneden, særlig vennpoker ble det mye av før sommeren. I tillegg har jeg vært så heldig å få oppleve alle NM i Norge og Dublin. Den tradisjonen håper jeg fortsetter når samfunnet går inn i normalen igjen. Hyggeligere stemning enn under Poker-NM finnes ikke, avslutter bookmakernes siste signering, Daniel Vassbund.

Les mer: Petter Varhaug er Norges beste tipper


NYHETER