Her er årets største Eurovision-favoritter - men hva med Norge?

Eurovision 2019: «Det er en veldig spennende favoritt»

Duncan Laurence gir lavest odds som vinner av årets Eurovision Song Contest i Tel Aviv lørdag. Det er liten tro på norske KeiiNO i seierskampen i den populære sangkonkurransen.

Først skal artistene gjennom semifinaler tirsdag og torsdag. England, Frankrike, Spania, Tyskland og Italia er allerede sikret plass i Eurovision-finalen lørdag.

Favoritten til seier lørdag i Tel Aviv er nederlandske Duncan Laurence, eller Duncan de Moor som han egentlig heter, med balladen «Arcade». Hardeste utfordrer er Sverige og John Lundvik.

– For noen låter vi har, og det er en veldig spennende favoritt i Nederland. Slik vi ser det er Sverige den heteste utfordreren. «Too late for love» har over tid vært den mest populære låten på Spotify i Sverige. Vi har liten tro på Norge, og trolig må vi nordmenn heie på Sverige lørdag, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Historisk svenske

Svenske John Lundvik har mange tilhengere med sin «Too late for love». Årets Eurovision blir veldig spesiell for 36-åringen som har en historisk dobbeltrolle. Lundvik er nemlig også en av låtskriverne på bidraget fra Storbritannia, «Bigger than us».

Den har dog spillselskapene veldig liten tro på, og prises til 180 ganger innsatsen av bookmakeren Coolbet.

44 år er gått siden sist gang Nederland vant Eurovisjon. Nærmest, var landet med totalt 4 seire, i 2014 med en andre plass bak Østerrike.

Nå tror spillselskapene ventetiden er over. Coolbet er markedsledende med 3,70 i vinnerodds på Nederland, der Norsk Tipping tilbyr 3,30. Sverige prises til 5,6 av samme spillselskap. Noe som også er helt i topp-sjiktet og høyere enn Norsk Tippings 5,0.

– En ekstra piff

Eurovision er ikke bare en sang-konkurranse. Det er også TV-programmet mange nordmenn legger lørdags-kosen opp rundt. Slik gir også pågang hos spillselskapene for litt ekstra spenning.

– Eurovision Song Contest har stor interesse, og er meget populært blant nordmenn. Mange vil sette et underholdingsspill for å sette en ekstra piff på kvelden. Vi synes selvsagt det er hyggelig å kunne tilby odds, og som alltid ønsker vi å være best i markedet også her, forteller Mellqvist videre.

Spillselskapene priser det norske håpet KeiiNO til en 70-oddser i Tel Aviv lørdag.

Fred Buljo, Tom Hugo og Alexandra Rotan er rangert bak både Sverige og Island i best av landa i Norden. Oddsen er 2,50 på at Norge klatrer inn blant de ti beste, mens du kan hente ut 1,38 i odds på at Norge blir topp 20.

Bredt spilltilbud hos Den siste bookmaker

Coolbet er også ute med odds til semifinalene tirsdag og torsdag. Der du kan satse på hvilke nasjoner som kvalifiserer seg eller ikke til den store finalen lørdag.

Et bredt utvalg i spilltilbud gir noe for en hver smak.

– For tiden kjører vi for eksempel kretsmesterskap i tipping, der breddefotballen oddssettes hver dag. I tillegg har vi kjempe-suksessen Kommunepoker gående i sin andre sesong. Vi har en stor spennvidde i vårt odds-utvalg, fordi vi vet nordmenn liker litt ekstra spenning i hverdagen. Om det er en lokal kamp i 6. divisjon, poker mot naboen eller hvem som vinner Eurovision Song Contest, avslutter talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP – episode 6

Coolbet Opens første utgave – episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker -episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie – episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» – episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas – episode 11 

«En kvart million kroner står på spill, stemningen er til å ta og føle på» – episode 12

Bookmaker-Anders om Poker-NM i Dublin; Det har vært en helt utrolig uke – episode 13

Thomas (23) måtte le av limo-sjåførens Las Vegas-hyllest, men så … episode 14

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER