Feirer ny norsk oddsrekord - densistebookmaker

Feirer ny norsk oddsrekord

Davy Wathne og bookmakerne feirer ny norsk oddsrekord med kakefest. En Oslo-kar satset en femmer, og vant utrolige 544 944 kroner på en magisk oddskupong.

Bookmakerne i Tallinn feirer ny norsk oddsrekord. Som seg hør og bør i byen der den nye rekorden ble satt. I Oslo.

– Helt utrolig, sier Davy, og ser på den gigantiske kaken og sikter til oddsen 108998,93.

– Det er en fantastisk kupong. Selvsagt med litt marginer, og blant annet to sene Real Madrid-scoringer. Marginer må man dog ha for å treffe på 12 kamper, smiler bookmaker Mikael Mellquist.
Selv etter 12 år i spillbransjen har bookmaker-Mikael aldri sett en nordmann sette en bedre oddskupong.


– 12 kamper har jeg sett før, men oddsen 108 998 er utrolig. Det er en storfavoritt til 1.37 i odds, men resten er fra 1.73 og helt opp til 4.70 i odds. Det er 5 kamper med over 3 i odds. Det er en helt fantastisk kupong, sier den erfarne bookmakeren.

Episode 20: Davy Wathne sjekker inn og Thomas får revansje på curlingbanen

Kopierte spillet


Nordmannen er dog ikke den eneste som jubler over den fantastiske oddsen. Han bør faktisk sende en stor blomsterbukett til en kunde i Estland.
– Oslo-karen kopierte spillet til en kunde fra Estland. Den estiske kunden satset litt mer, og vant utrolige €98 099,04 på denne kupongen. Det er akkurat under maksgrensen på €100 000 i gevinst på en oddskupong. Innkommende spill-funksjonen er veldig populær. Der kan kunder enkelt kan kopiere andres spill, forklarer Mikael Mellquist.

Champions League

Vinnerkupongen var en blanding av kamper fra Champions League og engelsk ligafotball, og det var mye jubel mot slutten av kampene.
– Foruten Reals to sene scoringer, avgjorde Atletico Madrid etter 85 minutter, Ipswich etter 86 minutter, og Norwich utlignet etter 87 minutter. Tenk å følge denne dramatikken. Du er 4 kamper unna jackpot med 5 minutter igjen av ordinær tid, så får du treff i alle. Det er en utrolig vinnerhistorie vi vil huske for all tid, forteller Mikael Mellquist.

Les mer: En kunde fra ny oddsrekord


Vinneren fra Oslo ønsker å være anonym, men røper at han skal ta med hele familien på tur når viruset som preger hele verden er borte. Det blir også et par ekstra gaver til familien den nærmeste tiden.

Feirer ny norsk oddsrekord med ny reklamefilm

Foruten kakespising og mange morsomme historier i Oslo, ble det også spilt inn en reklamefilm i hovedstaden.
– Dere må bare forberede dere på at dette kan ta tid, tullet Davy Wathne. Han siktet til da han var stemmen til en transvestitt i Shrek2, og etter egne utsagn tok de få strofene enn evighet.
Denne gangen gikk det lynraskt for den blide bergenser.


Resultatet ser du på en TV-kanal i snar fremtid.

Her er den estiske kupongen som nordmannen kopierte:

Oslomannens vinnerkupong under:

NYHETER