FrP-spesialrådgiver ble norsk mester på legendarisk spillautomat

FrP-rådgiver ble norsk mester på legendarisk spillautomat

Heroisk sluttspurt gjør at Andre M. Larssen kan smykke seg med tittelen: «Norgesmester i Gonzo`s Quest». Samtidig hyller han Den siste bookmaker som et eksempel til etterfølgelse i spillverdenen!

Da spillautomaten Gonzo’s Quest kom på markedet for noen år siden, revolusjonerte den markedet med grafikken og de nytenkende funksjonene.

Så langt fremme lå den i utviklingen at den fortsatt, flere år senere, er konkurransedyktig mot bransjens siste skrik.

Derfor var det på sin plass å skulle kåre norgesmester nummer 3 i Den siste bookmakers nyskapning, NM i slots. Denne gangen i selveste Gonzo`s Quest!

Jeg leste på Facebook at en venn hadde vunnet forrige ukes NM-øvelse, og at denne ukens slot var Gonzos Quest. Da fant jeg ut at dette måtte jeg prøve. Der gikk jeg ganske umiddelbart inn i en god steam som dro meg rett til topps. Det var moro, sier Andre M. Larssen, etter å ha vunnet ukepremien på 5 000 kroner og deltakelse i den store NM i slots-finalen i august.

Andre M. Larssen ser frem til eksklusiv finale

Du skal imidlertid ikke ha spilt lenge på Gonzo’s Quest, for å forstå populariteten rundt nettopp denne spillmaskinen. Temaet i automaten tar utgangspunkt i livet til den oppdagelsesreisende karakteren, Gonzalo Pizarro, på 1400-tallet.

Det er veldig hyggelig å bli norgesmester, fordi det hadde jeg ikke ventet. Dette går jo på ren flaks, og det pleier jeg ikke å ha mye av. Denne gangen var det tydeligvis min tur.

Jeg har ingen planer om å spille noen av de andre NM-øvelsene før finalen. Nå er det innspurt på jobb før ferie, så får vi komme tilbake til dette i august, sier Andre M. Larssen etter å ha blitt norsk mester på en av bransjens store legender.

Denne uken har NM-øvelse nummer 4 blitt lansert, med den velkjente slotten Book of dead som arena for en ny NM-tittel, premiesjekk på 5 000 kroner og en potensiell billett til NM i slots-finalen.

Finalen har jeg ikke tenkt på i det hele tatt, men 1. premien på 50.000 kroner lokker. Jeg skal nok spille den også, sier Andre M. Larssen, som til daglig jobber for FrPs stortingssekretariat som spesialrådgiver.

Opptatt av spillpolitikk

For ikke lenge siden møtte vi den nå nykronede Gonzo’s Quest-mesteren i forbindelse med Poker-NM  i Dublin. Da uttrykte den samfunnsengasjerte spillentusiasten at Norge bør gjøre som våre skandinaviske naboland.

SE VIDEO: «Er det greit at en familie går på dunken så lenge nabogutten får ny fotballdrakt?»

Innføre en lisensmodell som innebærer at man åpner for at flere spillselskaper får adgang til det norske markedet, mot at de underlegger seg en rekke myndighetskrav for å beskytte problemspillere og betaler en særskilt skatt på omsetningen.

I Norge er det, som kjent, fortsatt spillmonopol, men Frp-Larssen ble ekstra lykkelig da han i forbindelse med NM i slots mottok en SMS som omhandlet fokuset på ansvarlig spill hos Den siste bookmaker.

– Jeg liker Coolbet ekstra godt for sine kreative nyvinninger innen sport og spill, men aller mest for sitt fokus på ansvarlig spill. Derfor ble jeg gledelig overrasket, da jeg fikk et varsel på telefonen, etter at jeg hadde spilt i en time.

– Der sto det opplyst hvor lenge jeg hadde spilt og hvordan jeg lå an med gevinst eller tap. For meg er dette ansvarlig spill i praksis, og et eksempel til etterfølgelse, sier Andre M. Larssen.

 

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP episode 6

Coolbet Opens første utgave episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas episode 11

«En kvart million kroner står på spill, stemningen er til å ta og føle på» episode 12

Bookmaker-Anders om Poker-NM i Dublin; Det har vært en helt utrolig uke episode 13

Thomas (23) måtte le av limo-sjåførens Las Vegas-hyllest, men så … episode 14

Startet tippelag for å realisere guttedrømmen – så skjedde det utrolige! – episode 15

 

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER