Forsterker teamet i januar før store NM-event - densistebookmaker

Forsterker teamet i januar før store NM-event

Det sies at januarvinduet er vanskelig å forsterke i, men våre bookmakere har allerede styrket sitt team før helgens NM-event online.

– Det er med stor glede jeg kan ønske Svein Olav Eidseter velkommen til Norges beste bookmaker de siste to årene. Det er en flott kar fra Molde med stort pokernettverk og et kjent ansikt blant alle landets pokerspillere. Jeg tror dette blir en fin og god forsterkning, sier talsmann Mikael Mellqvist og kan fortelle at som med de fleste andre nysigneringer så kastes Eidseter rett ut i store turneringer.

– Det er Kommunepoker i Møre og Rømsdal og ikke minst to NM-event i vår pokerklient tidlig januar. PLO spilles førstkommende søndag og så Ladies om to uker. Det er flott å ha NM-event som første jobb og starte med store ting, sier Mikael Mellqvist.

Svein Olav Eidseter (42) er glad for sjansen til å jobbe for spillselskapet som er kåret til Norges beste de to siste årene.

– Jeg har vært på sidelinjen og sett hvordan gjengen i Tallinn kom inn og leverte klart best odds fra dag en. De innførte en åpenhet som jeg som kunde aldri hadde sett i noe selskap før. Jeg sa tidlig i mitt lokale pokermiljø at skulle jeg noen gang jobbe i bettingbransjen så skulle det bli for dette selskapet. Det å nå få komme inn nå og jobbe med poker er selve drømmejobben for meg, smiler Svein Olav.

– Fortell litt om deg selv og pokerinteressen?

– Jeg har en 20 år lang hobbykarriere som friidrettsutøver bak meg, og man kan vel si at konkurranseinstinktet ble velutviklet. Når knærne etter hvert satte en stopper for løpingen, var det veldig greit å finne en ny hobby/sport i pokeren, en sport som heldigvis ikke har pensjonsalder. Jeg har drevet med poker i 12 år nå. Og det har vel knapt nok vært en helg de siste årene uten at jeg har vært å finne ved filten.

– Hvilke ting gleder du deg mest til å jobbe med?

– Egentlig veldig mye, Coolbet open og NM Dublin ser jeg frem til å være med å levere og videreutvikle. Bevertningen jeg som spiller har opplevd fra min nye arbeidsgiver, har vært kjempebra, Og det ser jeg frem til å videreutvikle. Kommunemesterskapet synes jeg det har vært veldig gøy å delta i, og det tror jeg har et enormt utviklingspotensiale, som jeg gleder meg til å jobbe med.

– Hvor god er du i poker selv? Er du en favoritt i de interne pokerturneringene?

– Hehe, jeg liker selv å si at jeg er verdensmester i flaks, og i motsetning til alle andre har jeg aldri tapt en flip. Men skal jeg svare ærlig så vil jeg vel kalle meg en ok amatør.

– Hvilke ambisjoner har du for 2020 som pokersjef?

– Først og fremst skal vi være best på kvalitet. Vi skal være tilgjengelig og ha kort responstid. Vi skal være fleksibel og tilby f.eks å sette opp private turneringer for de som måtte ønske. F.eks fotballag, vennegjeng eller pokerklubber som ønsker en internturnering/liga. Og ikke minst i Coolbet Open og NM Dublin skal vi levere en topp opplevelse for alle som er med i vårt team og tilstede.

PS!

Mikael Mellqvist kan røpe at ytterligere en signering er klar og vil presenteres neste uke.

– Det trenger ikke ta lang tid å få inn forsterkninger i januar, så som Unitedsupporter håper jeg virkelig at Ole Gunnar Solskjær og Ed Woodward startet jobben i november og desember, så de også snart har 2-3 nykommere på plass.

NYHETER