Går mot flakserekord - densistebookmaker

Går mot flakserekord

Alle kan ha flaks. Det gleder bookmakerne i Tallinn som ser rekord-påmelding i NM i Flaks. 

NM i flaks har utløst flaks-feber i Norge. 682 nordmenn meldte seg på under mesterskapets første dag etter at Coolbet hadde rullet ut sesong 3 av det populære konseptet mandag morgen.

Reaksjonene lot ikke vente på seg i kommentarfeltene.

-Et av årets høydepunkt, skriver for eksempel Remi Andre Uri-Landsnes.

Det var et av flere kommentarfelt som reagerte med stor begeistring over at en ny sesong av NM i flaks herved var i gang hos Norges beste bookmaker.

Finansavisen omtalte tidenes første NM i flaks-vinner som vant 250 000 kroner uten å satse ei eneste krone. Anders Fenne Ellefsen hadde bare flaks, som absolutt alle kan ha.

Telemarking i tet

Reaksjonene etter dag 1 gir en solid respons for mesterskapet som går over de fem neste ukene. Det skal genere like mange ukesvinnere. Hver ukesvinner får 5 000 kroner, og en plass i finalen i Tallinn 5.-7. mai, der førstepremien er 250 000 kroner. I tillegg til en NM-tittel.

-Konkurransedag 1 gav oss fantastiske tall, og viser at nordmenn flest har en liten fetter Anton i magen. Dette er klar fremgang fra de to første sesongene. NM i flaks kan faktisk absolutt hvem som helst vinne. Det handler kun om flaks og øyeblikkets magi. Det kan som kjent alle ha og oppleve, sier talsmann Rolf Hansen i Coolbet.

Den første uken er det den populære spilleautomaten Starburst som gjelder. Ved påmelding får man 10 gratisspinn. Disse spiller man for, og gevinsten måles opp mot de andre deltakerne sin på scoreboard. Dette oppdateres hver morgen, og viser hvem som har vunnet mest på sine 10 gratisrunder.

Etter dag 1 er det en telemarking med 95,70 i utbytte som leder NM i flaks.

Om det holder uken ut gjenstår å se.

For det er slik at om man ikke er fornøyd med sammenlagtplasseringen etter de første 10 gratisspinnene, kan man få ytterligere 10 hver av de øvrige seks dagene i ukesperioden. Dette skjer ved at man gjør et minimumsinnskudd på 100 kroner til sin spillekonto. Da utløses de 10 gratisspinnene, og innskuddet står man fritt til å disponere som man selv ønsker.

Les mer: Norgesmesterskapet du bare må delta i

Fem uker med flaks

I uke 2 er det spilleautomaten Jack and the beanstalk som skal kåre en ukesvinner. Deretter kommer Gonzos Quest, Strolling Stacks: Cubic fruits og Finn and the Swirly spin som perler på en snor.

Trond Wullf er regjerende Norgesmester i flaks, etter å ha kammet hjem seierssjekk og tittel fem dager før sin egen 57-års bursdag i 2019. Akkurat som Anders Fenne Ellefsen året før var han rett og slett bare heldig.

Flaks kan alle ha, også du eller alle andre du kjenner.

Eller som bookmakernes egen sportsbook-ansvarlig kan fortelle om.

Thomas Måleng gikk fra å delta gratis i konkurranser med fete premier til å bli fast ansatt i selskapet som har blitt kåret til Norges beste bookmaker de to siste år.

-Jeg oppfordrer alle til å bli med på NM i Flaks. Hovedgrunnen er fordi det er gratis. Det er ikke alt som er gratis som er verdt å ta, men her ligger det en ukespremie på 5000, samt en hovedpremie på 250 000. Da kan man ikke takke nei. Jeg har selv opplevd flaks flere ganger, og det største hellet kom nok i fjor. Jeg kommenterte et Facebook-innlegg på Den Siste Bookmaker og ble trukket ut som vinner av tur for 2 til Las Vegas, forteller Thomas Måleng.

 

NYHETER