Geir Rødningsby - densistebookmaker
Geir Rødningsby

Geir Rødningsby

Team Leader Customer Support

Mitt navn er Geir Høgset Rødningsby, og jeg er en 25 år gammel mann. Jeg er lidenskapelig opptatt av fotball, hvor mine to favorittlag er Manchester United og Molde FK. Jeg kan vel nesten si at jeg puster fotball, og ser flerfoldige kamper hver uke. Har en spesiell kjærlighet til norsk fotball, hvor jeg kan sitte timevis å bare se matcher selv om det ikke er noen lag jeg følger. Av andre hobbyer kan jeg vel nevne at jeg er glad i single malt whisky og prøve nye sorter øl. Er også veldig glad i å fotografere.

Min rolle i Coolbet er Team Leader for kundeservice. Der har jeg ansvaret for den daglige operasjonen av Coolbets kundeservice, og har ansvar for kvaliteten av det vi leverer på support sammen med min manager, Viktor.

Min gode barndomsvenn og kollega, Yannick nevnte en gang for meg våren 2016 at Coolbet trengte norsk support og spurte om det var noe jeg kunne være interessert i. Etter en del betenkning så bestemte jeg meg for å gå for det, og flyttet oktober 2016 til Tallinn etter å ha blitt tilbudt jobb etter et intervju sommeren 2016.

Tidligere har jeg jobbet som pleieassistent på sykehjem, ordrebehandler/kundeservice i internettbutikken til en av Norges ledende sportskjeder, samt 1,5 år militærtjeneste for å nevne noe.dd

 

– Hva brenner du mest for å jobbe med?
– Ansvarlig spill/responsible gaming, uten tvil. Det å ivareta kundenes ve og vel er prioritet nummer én for meg i hverdagen min. Da kan jeg gå hjem fra jobb hver dag med god samvittighet.

– Hvor tror du Coolbet kommer til å være om 10 år?
Om 10 år er Coolbet verdens beste arbeidsplass, verdens største bookmaker, markedsledende, børsnotert og vil være på størrelse med Kindre og Betsson group.

– Hva er det meste du vunnet på sportsveddemål?
2500 kroner. Tippet et par hundre kroner på U i to av kvartfinalene i VM 2014. Jeg fikk skyhøy odds!

– Hva synes du er artigst å spille på?
– Norsk fotball, fordi jeg følger det så tett. Synes det er ekstra gøy å spille på lokalfotball i lavere divisjoner hvor jeg har god innsikt.

BOOKMAKER TEAM

Eirik Thorvaldsen

Poker Manager Norway

Jan Svendsen

Chief Executive Manager

Mikael Mellqvist

Senior Brand Manager

Anders Karlsen

Chief Operational Officer

Yannick Svendsen

Chief Financial Officer

Stian Skandsen

Marketing Consultant

Merethe Krohn

Poker & Event Manager

Ervin Järvlepp

Chief Marketing Officer

Viktor Tamm

Head of Services