Fra skråplanet til paradis: Historien bookmakeren Mikael aldri glemmer

«Det er én historie jeg aldri vil glemme blant alle storvinnerne»

«NM i Flaks» er endelig tilbake! Kanskje blir du helten i det neste Coolbet-eventyret «Den siste bookmaker» forteller?

På Wikipedias nettsider beskrives begrepet «flaks» som lykke, men som også betyr «dyp glede». Så la oss kaste blikket tilbake på noen av vinnerhistoriene tilknyttet den «Den siste bookmaker», for å illustrere hvordan lykke og dyp glede brått kan spille på lag med DEG.

Plutselig blir du kongerikets neste norgesmester, men det forplikter at du deltar. Meld deg derfor på innen 27. januar klokken 23:59. Helt gratis.

«NM i Flaks», som skapt for deg

Coolbets talsmann Mikael Mellqvist forteller med stor innlevelse om en rekke selvopplevde, nærmest spinnville, historier fra spillbransjen, når det gjelder flaks:

For eksempel om den norske studenten som startet med freespins og innkasserte 92 millioner kroner.

– Jeg husker akkurat den telefonsamtalen som om det var i går, sier Mikael – og fortsetter deretter vinner-kavalkaden med å snakke om svensken som ble en kvart millionær. Uten å ha ofret én krone.

– Han fikk «gratispenger» etter en kampanje, og vant 250.000 kroner. Vi så ham aldri igjen. Han var kunde i ti minutter.

På tampen av 2018, ble godeste Anders fra Bodø kåret til 2018s norgesmester i flaks i Coolbet-regi. Anders kopierte på mange måter den nevnte svensken, med å satse slikk og ingenting og likevel vinne 250.000 kroner.

– Aldri har vel navnet på en tittel (NM i Flaks) passet bedre, sier Mikael.

Kanskje den lykkeligste av de alle …

Kremen av inspirerende eventyr omhandler imidlertid en kar som vant nesten 30 millioner kroner, etter et ekstremt tøft liv på skråplanet.

– Det er en historie jeg aldri vil glemme blant alle storvinnerne jeg har ringt, innleder Mikael om opplevelsen han beskriver som en solskinnshistorie.

– Jeg har aldri før blitt så glad for at akkurat den personen hadde flaks. Gleden og muligheten til å starte et nytt liv som vedkommende fikk, var så uendelig hyggelig. Samtidig så var det en så utrolig flott vinner, forteller Mikael oppglødd, tydeligvis med rette:

– Personen hadde ikke mange kronene selv. Men der de fleste vinnere snakker om bil- og huskjøp samt andre luksuriøse ting, var personens første kommentar at nå skulle familien få tilbake for all hjelpen han hadde fått i de tøffeste periodene, sier Mikael.

Coolbet-talsmannen kan også, uten sammenligning for øvrig, vise til selvopplevd flaks. En gevinst i jackpot i selveste Las Vegas gjorde ham 6 000 dollar rikere, bare noen timer før hjemreise for noen år siden. Premien ledet til en personlig investering.

– Det ble min første dyre klokke og et minne for livet, sier Mikael.

Andre, sanne spilleventyr

Kollega Merethe Krohn, som til daglig jobber som arrangør (poker & event manager) i Coolbet, kan vise til en haug med andre opplevelser fra «flakseverdenen».

– Jeg husker spesielt godt en heldig, ung gutt som vant 1 million kroner. Hans forlovede var gravid på dette tidspunktet og under den påfølgende middagen vi arrangerte for å feire, kom millionen inn på hans konto. Det ansiktet husker jeg godt, sier Merethe og smiler.

Å bli millionær over natta er derfor selvsagt ikke å forakte. Ekstra stas er det når det når premiesummen er et enda større tall …

– En god venn av meg vant 72 millioner, etter å ha spilt på maskinen jeg og en venninne anbefalte ham fordi jackpotten var skyhøy. Livet hans ble snudd på hodet og det er fortsatt rimelig uvirkelig, sier Merethe, som kan vise til personlige gevinster i et helt annet omfang.

Flaks er uansett flaks.

– Mine flaksehistorier er vel at jeg da jeg som liten ofte fant penger på de rareste steder: i gresset, på bakken, under stener osv. Det kan lønne seg å se litt ned og ikke bare opp! Spillmaskiner fikk jeg min elsk på, etter at jeg i tiårsalderen vant 200 kroner på danskebåten, med mamma. DET var så mye penger at jeg følte meg som verdens heldigste, mimrer Merethe.

– Hvem som helst kan vinne hos Coolbet

Coolbets markedskoordinator Stian Skandsen synes det er ekstra gøy å høre de lykkelige historiene som er forbundet med flaks, fordi hvem som helst kan vinne i Coolbet-sammenheng.

– Det er ikke sånn at vi plukker ut de mest lønnsomme kundene til å vinne. Mange av dem blir så genuint glade når vi prater med dem, fordi de ikke forventer at de kan vinne i det hele tatt. Det er rett og slett helt vanlige mennesker som har litt flaks, og det synes jeg er veldig gøy. sier Stian.

Med andre ord: «NM i Flaks» kan som sagt gjøre at den neste historien omhandler nettopp DEG, uten at det koster deg én krone!

Hva venter du på?

Les mer om mesterskapet og hvordan du deltar her! 

Video: Her krones den nærmest målløse 2018-vinneren

 

Se mer av «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innside av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP – episode 6

Coolbet Opens første utgave – episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker -episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie – episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» – episode 10

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER