Inge bookmaker-kunde nummer 70 000 - densistebookmaker

Inge bookmaker-kunde nummer 70 000

Inge Sundfjord åpnet spillekonto som kunde nummer 70 000 hos bookmakerne i Tallinn.

31-åringen liker å spille online-poker. Dermed endte han 16.mai opp på nettsiden til selskapet som er blitt kåret til Norges beste bookmaker to år på rad.

Inge Sundfjord viste ikke at han var kunde nummer 70 000 i det han gjorde seg klar til å spille Norges største pokerturnering, Kommunepoker. Det gav Bjørnafjorden-mannen et reisegavekort på 10 000 kroner i premie.

-Jeg åpnet konto for å delta på kommunepokerturneringen til Bjørnafjorden. Da hadde jeg i utgangspunktet ikke hørt så mye om dere. Bortsett fra jeg viste om kommunepoker-turneringene. Jeg liker formatet med lokale turneringer. Der spiller man ofte mot flere kjentfolk. Dette var en svært hyggelig overraskelse, sier Inge Sundfjord.

Kunde nummer 70 000

Bookmakerne i Tallinn feiret 5-års bursdagen 16.mai. Samtidig kunne de samme kveld ønske kunde nummer 70 000 velkommen ombord.

Litt over et år etter at Emilie Lundegård Pedersen ble kunder nummer 50 000. Knappe 5 måneder etter at Brage Thorsen åpnet konto som kunde nummer 60 000 hos Norges beste bookmaker.

Inge Sundfjord har, som mange nordmenn under korona-pandemien, åpnet spillekonto hos bookmakerne i Tallinn for å spille onlinepoker. Pågangen har vært meget stor inn til bookmakernes pokeress Svein Olav Eidseter.

-Tallene på nye kunder har vært stabilt gode det siste året. Vi har spesielt merket en stor pågang fra nordmenn som vil spille poker. Det har vært naturlig i ei tid der folk ikke kan møtes fysisk som før. Våre mange poker-konsepter har falt i smak. Kommunepoker er Norges største pokerturnering, men vi har også lavterskeltilbud som vennepoker og private pokerturneringer. Jeg tror vår lokale profil er en av hovedårsakene til pokerboomen. Åpenheten, markedets beste odds og dialog med kundene, er nøkkelen til at folk velger oss, sier bookmaker Svein Olav Eidseter.

Kunde nummer 70 000 holder til i den nye storkommunen Bjørnafjorden. Det er sammenslåingen av Os og Fusa sør for Bergen.

-Dere har en fin layout, som gjør det intuitive med å spille poker online lett. Selv følger jeg mest med på amerikansk fotball av sport. Laget mitt er New Orleans Saints. Jeg har frem til nå ikke vunnet de store gevinstene. Det har blitt med noen mindre utbetalinger i forskjellige mikro-turneringer på flere pokersider, avslutter bookmakernes kunde nummer 70 000, Inge Sundfjord.

Nye bookmaker-reiser

Han får som kunde nummer 50 000 og 60 000 et reisegavekort til en verdi av 10 000 kroner. Forhåpentligvis kan det brukes til en reise om ikke for lang tid.

Bookmakerne i Tallinn er glade i å reise, og har ofte med kunder på tur. Den siste eventyrlige reisen de la ut på før Covid-19 stengde ned verden, var da Martin Ødegaard og Real Sociedan møtte Barcelona 14.desember 2019.

Det er fortsatt usikkert når verden blir friskmeldt nok fra korona-viruset til at folk kan ferdes fritt over landegrensene igjen. Dog håper Norges beste bookmaker at man neste Premier League-sesong, kan ta med kunder på reise igjen. Samt at Norgesfinalen i Kommunepoker blir et reisemål i bookmakernes egen hjemmebane, Tallinn.

-Kommunepoker kan være inngangen til et pokereventyr i Tallinn. Der håper vi i november å samle mange nordmenn til en pokerfest av dimensjoner. I tillegg vil vi ha en rekke konkurranser på våre Sosiale Media-plattformer. Der kan våre kunder vinne flotte premier. Vi syns det er veldig stas, at så mange nordmenn velger oss som deres foretrukne bookmaker, når underholdningsspillene skal settes. Det har gjort oss til en av de største aktørene i det norske markedet, sier bookmaker Mikael Mellqvist.

NYHETER