Kommunepoker-dronningen Mari Thorrud Skolem: Aldri følt meg bedre!

Kommunepoker-dronninga Mari: – Har aldri følt meg bedre!

Norges største pokerturnering har så langt hatt en eventyrlig reise gjennom Norge og 2019. Nå er tiden inne for å utfordre den regjerende og selvsikre Norgesmesteren, Mari Thorrud Skolem. Har du det som skal til?

Den siste bookmaker feirer straks tre år, men hadde tidlig en kongstanke om hvordan pokerspillet skulle gå ut til folket: Kommunepoker.

Konseptet som setter nye rekorder hver eneste uke. Lavterskelturneringen som går mot en forbedring av fjorårets Norgesrekord som den største pokerturneringen i landet.

Sterke tall

Nesten 2 000 deltagere har så langt utfordret hverandre om å ha den sterkeste pokerhånden. Et foreløpig estimat forteller samtidig at årets sesong vil sette ny rekord: godt over 3 000 spillere. Forhåpentligvis akkompagnert av Buskeruds kommuner.

Fylket som strekker seg fra Hemsedalsfjella og Hardangervidda i nordvest til Hurumlandet ved Oslofjorden i sørøst. Der mer enn halvparten av fylkets befolkning bor langs Drammenselvas dalføre i sørøst og utover mot Hurumhalvøya.

Men hvor finner vi den dyktigste pokerspilleren blant 280 000 innbyggere?

Heftige pengepremier

I første utgave av Kommunepoker, var det «winner takes it all», da Norgesmesterskapet nådde klimaks med finalespill i Tallinn.

I år er det flere premier. Over 300 000 kroner av slaget. Alle kommunevinnere får tilsendt et fantastisk diplom. Alle fylkesvinnere innkasserer en Coolbet Open-pakke, i tillegg til plass i Norgesfinalen med fem premier til en verdi av hele 80 000 kroner!

Det er derfor ikke så rart om det nå kribler ekstra godt i en spillesugen pokerhånd … Derimot forplikter det å skulle overvinne fjorårets Kommunepoker-dronning, Mari Thorrud Skolem, om målet er å nå til topps i Buskerud så vel som i kongeriket Norge.

2018s «dark horse»

Kaster vi blikket tilbake på fjorårets sluttspill i Tallinn, var ikke den etter hvert mye omtalte 29-åringen blant de aller største favorittene. Det gjorde at hun på sett vis gikk lenge under radaren. Hvittingfoss-kvinnen var ikke chipleader før hun satt heads up mot Rogalands Owe Egeland på finalebordet.

Ni timer etter startskuddet, hadde fjorårets Kongsberg-vinner lyktes med å legge resten av finalefeltet på rygg.

Mari var finalens eneste kvinnelige spiller. Akkurat det var ingen overraskelse for konkurrentene, som har sett henne ved flere finalebord under NM i Dublin.

– Jeg skal selvsagt prøve å forsvare tittelen, og det var veldig gøy å spille Buskerud-mesterskapet i fjor. ​Turen til Tallinn var veldig morsom. Coolbet arrangerte middag med alle fylkesvinnerne kvelden før finalen, sier den regjerende mesteren til vimennpoker.no, og utdyper hvordan det er å være finalist i Kommunepoker.

– Det var en veldig hyggelig gjeng med fylkesvinnere. I tillegg var turneringa morsom i seg selv, også. Jo mer som står på spill i en turnering, jo artigere er det som regel å spille. Tror ikke jeg var alene om å ville bli tidenes første kommunepokermester, sier Thorrud Skolem til vimennpoker.no.

Stinn av selvtillit  

Samtidig roper hun et varsko til de som måtte prøve å vippe henne ned fra tronen.

– Pokerfølelsen er veldig god. Faktisk aldri følt meg bedre i poker enn det jeg er akkurat nå. Jeg har et håp om å komme meg til Buskerudfinalen i år også. Men er litt redd jeg nå har inspirert alle de gode pokerspillerne jeg vanligvis spiller med i Hvittingfoss, slik at de stiller i Konsberg mesterskapet i år. Da tror jeg det kan bli veldig tøft, sier den regjerende Kommunepoker-mesteren.

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP – episode 6

Coolbet Opens første utgave – episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker -episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie – episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» – episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas – episode 11 

«En kvart million kroner står på spill, stemningen er til å ta og føle på» – episode 12

Bookmaker-Anders: Det har vært en helt utrolig NM-uke – episode 13

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER