- Lag et spillbudsjett og hold deg til dette! - densistebookmaker

– Lag et spillbudsjett og hold deg til dette!

Ansvarlig spill-sjef Geir Rødningsby er tydelig på at alle bør ha et spillbudsjett.

– Spillvettregel nummer 2 lyder som følgende: Sett deg et spillbudsjett for hvor mye penger du ønsker å bruke innenfor for eksempel 30 dager. Hold deg til dette budsjettet, forklarer Geir Rødningsby.

Ansvarlig spill-sjefen legger til:
– Budsjettet kan være det samme som innskuddsgrensen. Har du et budsjett på 2 500 kroner i måneden, så sett en innskuddsgrense på 500 kroner i uken.

Det finnes mange verktøy hos det mest transparente spillselskapet i verden. Du kan lett se din spillhistorie og regnskap.

– Historikken bør alle sjekke med jevne mellomrom, og dette med budsjett er veldig smart. Selv har jeg dagsbudsjett når jeg er i Las Vegas, og har tatt ut kontanter som jeg bruker når jeg spiller. Regnskapet har jeg i notater på telefonen, og online har jeg tapsgrenser på for eksempel casino hos andre selskap, forklarer talsmann Mikael Mellqvist.

Les mer: Ikke ta med kort hvis du prøver spill-lykken i Las Vegas

Spill skal være underholdning

Det er viktig å merke seg at oddsen i hovedsak er satt på tilgjengelig kunnskap og fakta i markedet. De færreste har veldig god oversikt i alt av ligaer og idretter, og da er det aldri lurt å spille på alt på 2 og 4 bein hver eneste dag.
– Et spillbudsjett vil vise hyppigheten av hvor ofte du spiller, og hvor du tjener penger eller ikke. Det generelle rådet er å holde seg til ting man har god innsikt i og kunnskap om. Spiller man hver dag, går man fort tom på spillekonto, sier Mikael Mellqvist videre.

Spill skal være underholdende, men i trygge og gode rammer. Med et budsjett har du bedre kontroll. Når spillet tar for mye tid og fokus, man føler seg lett stressa og irritert, er det sannsynligvis på tide å ta en liten pause.

-Vi anbefaler at alle benytter seg av spillvettregel 2, avslutter Geir Rødningsby.

Les mer: Starter med Ansvarlig spill-uke

Onsdag skal vi se litt nærmere på nummer 3.

NYHETER