Merethe Krohn - densistebookmaker
Merethe Krohn

Merethe Krohn

Poker & Event Manager

Jeg er 31 år og bor sammen med min kjære og vår nydelige datter på snart 2 år. Fritiden går til å være med familien og barna samt spille poker de gangene vi har barnefri. Ellers har jeg en rar interesse for interiør og skjønnhetsprodukter så fritiden ellers går på et eller annet prosjekt i hjemmet på noe jeg skal lage, og ellers på hvilke produkter jeg bare MÅ skaffe meg for å gjøre en kul makeup look. Utover det elsker jeg å slenge meg på sofaen og nyte en time eller tre med hjernedød reality på TV, og edderkoppkabal på iPaden.

Hva brenner du mest for å jobbe med?
Jeg elsker poker, casino (slots) og Eurovision. Får jobbe med alle tre tingene i Coolbet så det passer meg som hånd i hanske.

Hvor tror du Coolbet kommer til å være om 10 år?
Coolbet er uten tvil det største bettingselskapet i Norge om 10 år. Om 10 år tror jeg også vi har lisens i Norge. Vi jobber beinhardt for at folk skal få en tilknytning og ikke minst lojalitet til oss som brand med personlig oppfølging og den beste totalpakken. Coolbet skal bli det selskapet du tenker på først om du skal nevne et spillselskap.

Hva er det meste du vunnet på sportsveddemål?
Jeg har vunnet mest på Eurovision. Vant vel rundt 10 000 i år på at Israel vant, og at både Tyskland, Østerrike, Kypros og Danmark kom topp 10.Så det kan lønne seg å høre på mine tips også neste år!

Hva synes du er artigst å spille på?
Store eventer som EM og VM i fotball, ellers MGP og Eurovision. Andre ting jeg kan finne på å spille på er av typen «Navn på neste kongelige baby» og lignende.

BOOKMAKER TEAM

Eirik Thorvaldsen

Poker Manager Norway

Jan Svendsen

Chief Executive Manager

Mikael Mellqvist

Senior Brand Manager

Anders Karlsen

Chief Operational Officer

Yannick Svendsen

Chief Financial Officer

Stian Skandsen

Marketing Consultant

Geir Rødningsby

Team Leader Customer Support

Ervin Järvlepp

Chief Marketing Officer

Viktor Tamm

Head of Services