Elsk for poker førte til to "last longer" - densistebookmaker

Elsk for poker førte til to “last longer”

NM i poker i Dublin kan oppsummeres som en suksess, for bookmaker-teamet – og ikke minst for Kristin Ytredal Flataker. Pokerentusiasten kom lengst i hele to turneringer. Her er de som kom lengst av de som spilte for og med bookmakerene.

Kvinnene dominerte kunsten med å komme lengst da pokermiljøet endelig var samlet til et nytt Norgesmesterskap i Dublin igjen. Ikke bare kom Trine Lise Lundegård lengst i 8-game og Kristin Engli ble norgesmester i “ladies”. Navnesøsteren Kristin Ytredal Flataker tok en sterk 3 plass i Turbo, en 11 plass i NM´s «Fixed Limit» samt en 14 plass i «Senior» (de over 50) . Dermed kom hun lengst i to disipliner, og vinner to av “Bookmakerenes” «Last Longer» konkurranser og pakker på 1300 Euro til Coolbet Open.

-Jeg er storfornøyd med det, sier “Bookmakerenes” dobbeltvinner. Jeg kjøpte meg inn via klienten fordi jeg synes de leverer fantastisk. De kjenner oss som kunde, lager morsomme events og yter en service under turneringene som ingen andre. Å splle for “Bookmakerene” er rett og slett best, sier Kristin. Tusen takk.

Som de fleste vet. NM i poker i Dublin, gikk av stabelen fra 31.mars til 10. april 2022, og ble som de siste årene arrangert på hotellet CityWest i Dublin, Irland. NM består av over 50 turneringer  og det  kåres åtte NM-vinnere. Hovedturneringen(Main Event) ble til slutt vunnet av Per Inderslund fra Verdal. Hovedpremien på 1,3 millioner kroner kommer godt med i påskefeiringen hjemme i Norge.

IMPONERTE

En av de mest imponerende var “Bookmakerenes” Kristin Ytredal Flataker fra Elnesvågen utenfor Molde. Hun vant «Last Longer» både i Senior og Turbo. Kristin(50) er gift med Sturla Flataker, og jobber, naturlig nok, i familiebedriften Flataker Industrier som produserer blant annet båtkallesjer og båtputer.

-Jeg elsker poker. NM er et høydepunkt fort meg. Det å være en del av “Bookmakerenes” team under en slik turnering gir en trygghet som gjør at det er mer å kjempe for enn bare en topp-plassering i NM, sier hun. I Turbo, hvor det var hele 544 spillere, ble hun nummer tre, bare slått av NM-mesteren Martin Leithe og Vegard Sandøy.

SÅNN BLE HUN COOLBET-SPILLER

“Bookmakerene” hadde «Last longer» i alle NM-runder. Spillerne, som enten måtte være kvalifisert eller kjøpt inn via klienten i den enkelte øvelsen for å være med i konuransen, representerte brandet under rundene. Den som kom lengst (Last longer) fikk med seg en “pakke” på 1300 Euro. Summen kan de kan velge om de vil bruke i Coolbet Open enten i mai eller oktober 2022.

BLE SUR

-Jeg begynte med poker for seks år siden. Mannen min Sturla, var en ivrig spiller. Da jeg spurte om å få være med han på turnering, sa han at det bare var for menn. Da ble jeg sur. Etter en lokal turnering kom han hjem og sa at det hadde vært en dame med. Siden den gang har jeg spilt masse lokalt og har vært med i turneringer på Malta, Tallin i Estland samt i Dublin i Irland. All fritid går med til pokerspilling, forteller Kristin.

Kristin spiller poker med mannen Sturla. Må sies at fruen var best i år. Foto: Privat

TÅLMODIG

De gode resultatene til tross, hun er ikke høy på seg selv. Poker definerer hun som både flaks og kunnskap, eller som hun sier: -Du vinner ikke en turnering med bare flaks. Og du vinner ikke med bare kunnskap. Hennes største fortrinn beskriver hun som tålmodighet.


Bookmakerne er blitt nordmenns foretrukne pokerbrand, og noterte en knusende norgesrekord med massive 2 428 deltakere til freeroll-NM. 

-Jeg klarer å vente til jeg sitter med riktig hånd. Samtidig er jeg rolig, har lite kroppsspråpk og er vanskelig å lese. Jeg får aldri den store skjelven – men den kommer alltid etterpåp dersom jeg sitter med en god hånd, forteller Kristin.

Hun ble gift med Sturla i 2013. han brakte to barn inn i ekteskapet, Kristin har et barn fra før. Sommeren er det full fart i familiebedriften i Elnesvågen som altså er i båtbransjen. Derfor blir det kun poker lokalt og på nett.

-Den neste utenlandsturen går til Coolbet Open. De to «last Longer».-premiene akter jeg å bruke der, sier hun.

HER ER DE SOM KOM LENGST FRA COOLBET:

HUBjørn Andre Hovden2. plass
FixedJarle Pedersen2. plass
PLOEivind Dahle2. plass
8-gameTrine Lise Lundegård9. plass
SeniorKristin Ytredal Flataker14. plass
LadiesKristin Engli1. plass
TurboKristin Ytredal Flataker3. plass
MainSteinar Lindberg13. plass

NYHETER