NM i Vennepoker slår alle rekorder - densistebookmaker

NM i Vennepoker slår alle rekorder

Gutta i Tallinn lager pokerturneringer som aldri før og NM i Vennepoker ser  allerede ut som en megavinner. På det første døgnet ble det laget 35 eksklusive turneringer for nordmenn.

Det betyr at pokeresset Svein Olav Eidsæter får se lite til finværet i Norge, mens han setter opp pokerturneringer hele dagen lag.
– Det er også nesten like mange henvendelser fra folk som også vil ha egne turneringer, men lurer litt på datoer, struktur og så videre. Det er helt enormt og kommer nye turneringer hele tiden. Men det er bare å melde inn flere. Vi har kapasitet til å arrangere enda flere, sier Svein Olav Eidsæter.

Over 5000 pokerglade nordmenn
Pokerbølgen har aldri vært større i Norge. I april har så langt 5435 nordmenn spilt poker hos gjengen fra Tallinn.
– Det er enormt og med vennepoker, så tror jeg fort vi kan runde 6000 i april, sier talsmann Mikael Mellquist.
Det piper i guttas mailboks hele dagen, og med 35 turneringer de første 24 timene – så betyr det 2 nye norske turneringer i timen omtrent om vi lar moldenseren som lager turneringene få litt søvn mellom slagene.
– Utrolig artig med slik respons, og det kommer nok bli enda mer når helgen nærmer seg. Søndag er jo den beste pokerdagen i uka, så vi tipper mange vil spille poker denne helgen. Og selvsagt er det mye prestisje å arrangere sin egen turnering med venner, lagkamerater, slekt og naboer blant annet, sier Svein Olav Eidsæter

Rekord på rekord
Tidligere i måneden satte gutta ny pokerrekord i en turnering med innkjøp, der Norges største (navn på turneringen, red. Anm.) fikk 1393 nordmenn til å sette seg ved pokerbordene online (les mer her:  https://www.densistebookmaker.com/ny-pokerrekord/ )
– Det var et fantastisk tall og vi må skryte av poker-Norge. For en gjeng – for en interesse. Det er et fantastisk miljø, og det at det samles nesten 1400 mennesker i en turnering er enestående. Neste gang skal vi ha 1500, smiler Mikael Mellquist.
I forhold til NM i vennepoker så ser Svein Olav Eidsæter et enormt potensiale.
– Jeg blir ikke overrasket om vi ender på 200 norske turneringer. Dette vil folk være med på, avslutter den norske pokersjefen.

 

NYHETER