Nå starter NM i yrkespoker - densistebookmaker

Nå starter NM i yrkespoker

Er du Norges beste i ditt yrke til å spille poker? Da har du tidenes mulighet til å bevise det når gratis-konseptet NM i yrkespoker starter. 

Støvet har knapt lettet fra pokerfilten i Tallinn, der massive 2 188 spillere kjempet om den eksklusive Norgesmester-tittelen Cathrine Lea Snildal til slutt kammet hjem. I et finalefelt på 228 spillere.

Nå kjøres NM i yrkespoker ut. Et mesterskap i samme lavterskel-ånd som NM i Vennepoker, men formatet er skrudd litt om. I tillegg er det gratis å delta.

-Etter flere forespørsler fra pokerspillende nordmenn, spiller vi NM i yrkespoker mandag 1.juni klokka 20.00. Før den tid gjelder det å nominere det yrket man ønsker å spille om tittelen i. Frisører, snekrer, selgere, bilmekanikere, journalister, sykepleiere eller hvilket som helst annet yrke. I tillegg til å bli Norges beste pokerspiller i sitt yrke, kvalifiserer man seg også til den store finalen av NM i yrkespoker. Her koster det ingenting å delta, forteller bookmaker Mikael Mellqvist.

Les mer: Nye rekorder og bursdagsfest i vente

Søndag 7. juni spilles den store finalen der alle yrker møtes i kamp om fete premier og tittelen norgesmester i yrkespoker. Gutta i Tallinn har lagt opp til at flere enn yrkes-turneringsvinnerne får plass ved onlinefilten den kvelden.

*Nr 2 og 3 fra de 10 turneringene med best deltakelse får også finaleplass.

*Nr 2 fra turneringene på 11.-20. plass i antall deltakere får også plass i finalen.

 

NM i yrkespoker

 

Det nye konseptet er enkelt. Innen ditt yrke ønsker bookmakerne å finne Norges beste pokerspiller. Det skjer ved at du melder inn din interesse til pokerguruen Svein Olav Eidsæter. Han setter deretter opp en turnering for ditt yrke mandag 1. juni. Den kvelden spilles alle innmeldte yrker.

-Jeg var veldig fornøyd med interessen for NM i vennepoker. Nå går vi videre til NM i Yrkespoker. Denne gangen er det også gratis å delta, så her ser vi frem til mange dueller mellom etablerte, og ferske spillere i alle yrkesgrupper, sier bookmakernes pokeress Svein Olav Eidsæter.

Bookmakerne har opplevd en ny pokerboom i år. Bare i april spilte 5 871 nordmenn poker rundt onlinefilten. NM i vennepoker var sterkt delaktig til det tallet. Poker-interessen har knapt vært større generelt ute blant det norske folk, der spillet er i ferd med å nå frem til miljøer som spiller poker for å pleie det sosiale i ellers krevende Korona-tider.

Nye pokersjanser rulles ut fra bookmakerne i Tallinn. Titler og fete premier er i spill. Shuffle up and deal høres mandag 1. juni klokka 20.00. Er du beste pokerspiller i ditt yrke?

Les mer: EB/Streymur – vårt nye favorittlag

 

NYHETER