Nord-Norge for alle penga hos Den siste bookmaker - densistebookmaker

Nord-Norge for alle penga hos Den siste bookmaker

Denne uken serverer spillselskapet Coolbet odds på alle fotball-lag i lavere divisjoner i våre tre nordligste fylker. For å understreke artikkelens tittel, spilles det om Kommunemester-tittelen i poker i 15 Troms-kommuner søndag! 

Norges største pokerturnering Kommunepoker har ankommet Troms fylke. Der spiller de 15 siste kommunene om tittel og plass i fylkesfinalen søndag 8. september klokken 20.00.

For lave 10 euro kan du vinne både en prestisjetung og eksklusiv tittel, samt spille deg til et poker-eventyr i Tallinn.

Dog er det virkelig Nord-Norge for alle penga denne uken hos Coolbet. Spillselskapet ble nylig kåret til Norges beste bookmaker for andre året på rad. Delvis grunnet sitt brede utvalg i sportsbook. Det ser man spesielt når selskapets kunder kan spille på kamper langt ned i kjelleren på det lokale divisjonssystemet.

Denne uken kan du spille på kamper helt ned i 5. divisjon i Hålogaland, 6. divisjon Troms, 5. divisjon Finmark og 6. divisjon i Nordland.

Tidligere i år var det odds på breddefotball-lagene helt ned i 9. divisjon i Oslo.

– Gjennom Kretsmesterskapet i Gratistipping har vi hatt odds på alle lag i lavere divisjoner i alle fylker på vår ferd over Norgeskartet. Det har vært veldig populært, og norsk breddefotball er fantastisk på alle måter.

– For vår del er det ultralokale alltid interessant. Vi ønsker å være folkets bookmaker på alt fra om naboen blir utvist når de lokale fotballheltene spiller kamp til hvem som vinner Eliteserien eller Premier League, forteller talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Nord-Norge for alle penga

Denne uken kan du altså sette innsatser på lag som Reine, Blest, Kvæfjord, Gravdal, Hardhaus, Stamsund, Beisfjord, Ballangen, Flakstad, Tverrelvdalen 2 og Bossekop 3. For å ha nevnt noen av alle de herlige lagene i breddefloaren der nede i divisjonssystemet.

Det i en uke der det er landslagspause i klubbfotballen, og de beste norske menn skal måle krefter med Malta og Sverige.

– De fleste syns et lite underholdningsspill setter en ekstra piff på kampopplevelsen om man ser kampen på tv eller stadion. Selvsagt er fotball alltid best live, og tilbakemeldingene fra kundene er udelt positive. Vi har hatt overraskende gode omsetningstall på norsk breddefotball i år, forteller Mellqvist videre.

I tillegg kan du fram til mandag 9. september også satse på hvem du tror blir ordfører i alle landets kommuner for de neste 4 årene. Det inkluderer selvsagt alle ordførerkandidater i Nord-Norge.

– Dette viser hvor hyperlokale vi er. Vi har lagt ned mye tid på å sette ordfører-odds, der mye og god research ligger i grunn. Så er det selvsagt med lokal-politikken som med lokale sportsevents, der det sannsynligvis finnes Coolbet-kunder som kjenner de lokale forholdene bedre enn våre oddssettere, sier Mellqvist.

Det er alltid interessant for en bookmaker å balansere boka. Altså å få innsatsene spredt på flere utfall. Noe som kan være vanskelig i norsk 7. divisjon. Muligens vet noen at toppscoreren og kapteinen til de lokale fotballheltene fikk i seg dårlig kebab som kveldsmat kvelden før kamp?

– Vi har tapt penger på å tilby odds i lavere divisjoner, men det betyr ikke noe for oss målt opp mot hvor godt dette har blitt tatt i mot av våre kunder, runder talsmann Mikael Mellqvist av.

Fra Troms til Tallinn

I den estiske hovedstad spilles Norgesfinalen i Kommunepoker live i november. Der vil alle 18 fylkesmestere bli sendt på arrangøren Coolbets regning med betalt reise og opphold. I tillegg følger innkjøp i Coolbet Open og altså et sete i Norgesfinalen.

For å ta deg dit starter løpet med å vinne din lokale Kommunemester-tittel. Fylkesfinalen er gratis å spille, så for rundt 100 kroner innkjøp kan du altså vinne en poker-opplevelse til en verdi av rundt 15 000 kroner.

Dette er de 15 kommunene du bør sjekke ut om du kan spille om kommunemester-tittelen i:

Dyrøy, Gratangen, Kvænangen, Kåfjord, Lyngen, Målselv, Nordreisa, Salangen, Skånland, Skjervøy, Sørreisa, Storfjord, Torsken, Tranøy og Tromsø.

Om du registrerer deg før søndag klokken 12.00 får du i tillegg 100 kroner oddsbonus hos Coolbet.

Dette er forutsetningene for å spille Kommunepoker:

· Du kan spille der du er født eller oppvokst

· Du kan spille der du jobber eller studerer

· Du kan spille der du bor

· Du kan også spille i den kommunen du er medlem av et idrettslag.

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP episode 6

Coolbet Opens første utgave episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas episode 11

«En kvart million kroner står på spill, stemningen er til å ta og føle på» episode 12

Bookmaker-Anders om Poker-NM i Dublin; Det har vært en helt utrolig uke episode 13

Thomas (23) måtte le av limo-sjåførens Las Vegas-hyllest, men så … episode 14

Startet tippelag for å realisere guttedrømmen – så skjedde det utrolige! – episode 15

Utmerkelsen «alle» jakter – men som bare én kan vinne – episode 16

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER