Norges beste bookmaker jubler for 200 000 kunder - densistebookmaker

Norges beste bookmaker jubler for 200 000 kunder

Onsdag var nok en rekorddag for bookmakerne som passerte 200 000 kunder totalt i sine markeder. Den siste bookmaker kunne på ny bestille kake med god samvittighet.

Litt over tre år etter at den kule bookmakeren så dagens lys, har 200 000 spilleglade åpnet
konto hos bookmakerne med hovedkontor i Tallinn (en finsk kunde ble jubilant denne gangen).

– Vi er selvsagt takknemlige for den tillit mange nordmenn viser oss som sin foretrukne leverandør av odds og underholdning. 200 000 kunder er et nytt mål som er innfridd. Det er selvsagt hyggelig med alle nye kunder, men for oss er det vel så viktig å ta vare på de kundene vi allerede har.

– Det gjør vi gjennom gode kampanjer med blant annet spennende reiser i premier og andre kule konsept og konkurranser – samt å nesten alltid ha best odds. Det merker folk og det skaper lojalitet, sier Mikael Mellqvist hos bookmakerne.

Norges beste bookmaker

Det anerkjente fotball- og tippemagasinet Tips har kåret dem til Norges beste bookmaker to år på rad.

Det uten at bookmakerne har investert i overdreven bruk av kommersiell reklame eller bruk av tredjeparts-selskaper for å bygge kundemasse. Under mottoet «word of mouth» vokser bookmakerne dag for dag. Ordet springer som kjent alltid foran mannen.

– Vi har satt ny rekord i antall aktive kunder i Norge de siste to måneder, og passerer i dag enda en ny milepæl. Det gjør oss strålende glade. Daglig får vi flere kunder nå enn noensinne tidligere.

– Vi kommer til å passere 300 000 kunder raskere enn tida vi brukte på å komme hit vi står nå. Det tar vi som et kompliment fra prisbeviste og kresne nordmenn og andre spilleglade, sier Mellqvist hos Norges
beste bookmaker.

Magasinet Tips sin kåring er den mest omfattende noensinne gjort i det norske markedet, hva gjelder tilbydere på odds og betingelser. 30 selskaper ble vurdert opp mot kriterier som brukervennlighet, innskudd/uttak, spillutvalg, tilbakebetalingsprosent, support og ansvarlig spill.

Som i 2017/18 ble bookmakerne kåringens vinner, og forsvarte tittelen som Norges
beste bookmaker.

Blant annet fordi bookmakerne har sin egenskapte og mest innovative sportsbook i markedet. Her finner du veldig ofte best odds og betingelser på dine spilleobjekter.

– Sjekkoddsen som vi sier i Coolbet. Det er undøvendig å spille til dårlig odds når andre kan tilby bedre utvalg og høyere odds. På sammenligningssiden maxgevinst.com kan man enkelt finne fram til beste odds-tilbyder på sine spillobjekt, sier Mellqvist hos bookmakerne.

Suksessfulle konsept

Det er ikke tilfeldig at prisbeviste nordmenn finner bookmakerne attraktive. Bransjen selv har kåret dem til beste oppstarter under International Gaming Award i 2017, og fulgte opp med å pris-sette bookmakernes brukervennlige sportsbook på mobile enheter året etter som den beste i markedet.

Under mottakelsen i London takket bookmakerne for den prestisjefulle prisen:

– Vi tenker alltid på hva kunden ønsker seg av produkter og tilbud før vi lanserer noe. Det enkle spørsmålet holder oss motivert for å hele tiden utvikle og forbedre oss fra der vi var i går. Denne utmerkelsen gir oss en bekreftelse på at vi er på rett spor, og vi er veldig stolte av å motta vår andre hederspris, sa Anders Karlsen hos bookmakerne da.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

SJEF: Fungerende Coolbet-direktør Anders Karlsen er svært stolt om dagen, forståelig nok.

 

Vinnerkonsept på vinnerkonsept

Coolbet har siden utviklet en rekke suksessfulle konsept. Lavterskel-tilbudet Kommunepoker har i sine to første sesonger plassert seg som Norges største pokerturnering.

KM i gratistipping, NM i slots, NM i flaks og Vervebongen er andre konsept med fete premier og stor popularitet blant det norske publikum.

Der flere allerede har fått være med bookmakerne på tur til Las Vegas, England eller andre kule destinasjoner i Europa.

– Våre konkurranser er populære, og vi anbefaler alle å følge oss på sosiale medier. Der skjer det mye hver dag, og nylig kom vi hjem fra Las Vegas med en gruppe vinnere. I november og desember reiser vi til England med en ny gruppe kunder. I 2020 skal vi blant annet ta med en rekke kunder på turer til fotball-EM og England.

– Nye turer til Las Vegas blir det også, fullfører Mikael Mellqvist hos bookmakerne mens han tar et nytt stort stykke kake og avslutter med et smil:

– Det er heldigvis lenge til neste «bikinisesong».

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP episode 6

Coolbet Opens første utgave episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker episode 8

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas episode 11

«En kvart million kroner står på spill, stemningen er til å ta og føle på» episode 12

Bookmaker-Anders om Poker-NM i Dublin; Det har vært en helt utrolig uke episode 13

Thomas (23) måtte le av limo-sjåførens Las Vegas-hyllest, men så … episode 14

Startet tippelag for å realisere guttedrømmen – så skjedde det utrolige! – episode 15

Utmerkelsen «alle» jakter – men som bare én kan vinne – episode 16

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER