Petter Varhaug er Norges beste tipper - densistebookmaker

Petter Varhaug er Norges beste tipper

Petter Varhaug ble Norgesmester i odds, da bookmakerne i Tallinn skulle kåre Norges beste tipper.

Bookmakerne hadde med seg Tipsbladet på laget for å kåre Norges beste tipper. Etter fem konkurranseuker ble Petter Varhaug utropt med tittel, og Varhaug-mannen sendes dermed på fotballreise til neste års store mesterskap som premie.

Han leverte ukas høyeste sammenlagte odds i en trippel til  74 i odds under uke 3. Det var uken etter at det første vinnerspillet i konkurransen ble levert til 52,45 i odds. De to seierstriplene til sammen gav en totalodds på 126,55. Varhaug så seg aldri tilbake, selv om nervene var til å ta og føle på inntil det siste.

-Man er jo alltids litt nervøs frem til det er avgjort. Etter hvert som tiden gikk, fikk jeg en bedre og bedre følelse for at det skulle holde helt inn. Den siste uka var jeg ikke i nærheten utenom på søndagen, da jeg manglet Kristiansund-seier for en 20 oddser, forteller Norges beste tipper, Petter Varhaug.

Les mer: Vinn tur til Las Vegas

#sjekkoddsen

Det var andre år på rad bookmakerne kåret Norges beste tipper. I 2019 var det Frode Toft som vant NM i odds. Petter Varhaug er årets tippe-mester, der det var høyt nivå tippingen. Seierskupongene hver av de fem ukene var kombinasjoner av outsidere.

-Alle ukene har stort sett vært like, hvor en høyoddser har tatt hjem ukespremien. Det er dog imponerende at folket har fått inn 60, 70 og 80-oddsere, når man ikke kan sette mer enn tre kamper. Hovedvinner Petter Varhaug har hatt god glid og vært dyktig. Det er bare å gratulere han med fotball-turen og ukesgevinsten i premie, samt resterende vinnere med sin ukespremie på 5 000 kroner, sier bookmaker Thomas Måleng.

Norges beste tipper har fått øyne opp for bookmakernes #sjekkoddsen. Petter Varhaug har sluttet å sjekke oddsen, for det har allerede bookmakerne i Tallinn gjort for han. Der #sjekkoddsen er spillbransjens priskalkulator. Den måler best odds som andre bransjer vurderer best pris på matvarer, strøm og annet.

-Jeg var ikke veldig bevisst på høyest odds i markedet tidligere, men for øyeblikket spiller jeg hos Coolbet. De har hatt den høyeste oddsen, så da trenger jeg ikke å bruke tid på å sjekke odds ellers, forteller Norges beste tipper.

Les mer: Vegas Daniel sjekker alltid oddsen

Norges beste tipper

621 deltakere kjempet om tittelen under mesterskapet, som gikk over 5 uker. NM i odds fikk 5 ukesvinnere, som alle hevet seierssjekken på 5 000 kroner. Petter Varhaug vant uke 3 med høyest sammenlagt odds på sine kuponger. De øvrige ukene vant Espen Engevik, Eirik Aase, Christopher Pajesø og Bjørnar Stavik.

Petter Varhaug kan titulere seg Norges beste tipper samt se fram mot neste sommers store fotball-mesterskap, der han har vunnet en tur til Wembley. I tillegg til diplomet som et synlig bevis, har han fått påfyll til reisekassa med gevinsten på sine to spill. Til sammen utgjør det 12 655 kroner.

-Det føles helt fantastisk. Dette er nok en av konkuransene jeg setter høyest med tanke på hvor mange gode oddsspillere det finnes i Norge. Det å gå til topps er litt surrealistisk men desto kjekkere. Det blir nok ei feiring til helga med litt champagne. Et fotball-mesterrskap blir helt konge, og jeg håper virkelig England endelig skal levere i et mesterskap igjen, sier Norgesmester i odds Petter Varhaug.

Varhaugs sine to vinner-kuponger var tripler. Han gikk for handicap-spill på fire av kampene, mens de to siste var mål-spill. Begge kuponger satt med god margin.

Hva er resten av hemmeligheten bak høy-oddsere? Markedets beste odds skal tross alt kombineres i vinnende rekker.

-For å få inn høy-oddsere er det beste å bare stole på magefølelsen. Finne lag du har tro på, som kanskje har underprestert litt og håpe at det løsner. Det var i alle fall sånn jeg fikk inn bongene denne gangen, avslutter Norges beste tipper, Petter Varhaug.

Den siste bookmaker: Episode 18


NYHETER