Spiller finalen i norges største pokerturnering online - densistebookmaker

Spiller finalen i norges største pokerturnering online

Bookmakerne flytter norgesfinalen av kommunepoker bort fra pokerfilten i Tallinn. I stedet spilles norges største pokerturnering online i august. 

Kommunepoker har under sesong 1 og 2 samlet alle finaledeltakere til norgesfinalen i Tallinn. Slik var meningen også i sesong 3 av norges største pokerturnering. Tradisjon tro har kommunepoker-finalen blitt spilt før Coolbet Open. I år skulle dette blitt arrangert i mai, men grunnet Covid-19 ble både bookmakernes store pokerturnering og norgesfinalen i kommunepoker flyttet til november.

Nå er det klart at norgesfinalen av sesong 3 i kommunepoker ikke blir spilt i Tallinn grunnet den fortsatt pågående pandemien.

-Vi har vært igjennom en veldig spesiell tid med store restriksjoner og reise-begrensninger. Nå begynner heldigvis verden å komme tilbake til normalen, og vi håper vi kan arrangere Coolbet Open som planlagt i november. Uansett hva som skjer ser vi at det vil være et arrangement som kommer før vaksinen. Noe som medfører at utsatte grupper fortsatt vil bli anbefalt å ikke oppsøke et så stort arrangement, sier bookmaker Svein Olav Eidsæter.

Les mer: Topp 20-listen for gutta i Tallinn

Norges største pokerturnering online

Bookmakernes pokeress må dermed melde at norgesfinalen av norges største pokerturnering lider samme skjebne som NM i flaks-finalen. Den ble dog avlyst. Pokerfolket får bare en ny arena for å gjøre opp om den prestisjetunge tittelen – norges beste pokerspiller.

-All den tid vaksine mot Covid-19 ikke er på plass, føler vi det blir feil å «tvinge» finalistene i Kommunepoker til å reise til Tallinn for å spille finalen. De som er i utsatt gruppe kommer ikke til å bli anbefalt å oppsøke arrangement med så stor folkemengde som Coolbet Open vil bli. Vi har derfor tatt en tøff avgjørelse på å flytte kommunepoker-finalen online. Dette for å unngå å samle unødvendig store folkemengder på samme sted, sier bookmaker Svein Olav videre.

Les mer: Fem deler 250 000 kroner

Kommunepoker har sett Mari Thorrud Skolem og Andreas Stamnestrø gå hele veien til topps under de to første sesongene. Hvem som nå vinner norges største pokerturnering blir klart enten 23. eller 30. august online. Premien de 18 finalistene har vunnet for å komme til finalen vil uansett bli utbetalt.

-Alle finalistene får utbetalt 550€ som kompenserer for innkjøpet i Coolbet Open. Om det blir arrangert Coolbet Open i november vil de av finalistene som ønsker å reise få dekket fly og hotell, avslutter bookmaker Svein Olav Eidsæter.

Dette er finalefeltet på 18 spillere i sesong 3 i kommunepoker. 17 menn og 1 kvinne.

Felix Melson, Øystein Arild, Øystein Brenden, Mats Albertsen, Stig Roar Finstad, Gordon Small, Christian Johansson, Bjørn Tore W. Hansen, Lasse Hansen, Vidar Haugen, Even Helle, Anita Bentley, Narcic Hamzic, Gunnstein Rausandhaug, Jan Christian Wågø, Robin H. Waage, John Robin Eriksen og Roger Hurlen.

Les mer: Satset 0 – vant over 50 000 kroner

NYHETER